Ege Postası
Geri

Tatlıses uyandı iddiası!

Kosova’da da çok sevilen sanatçı İbrahim Tatlıses’in, ameliyatıyla ilgili, “ Bota Sot“ve “Zeri“ gazeteleri; “ Tatlıses Uyandı “haberini manşetten verdi.
Tatlıses uyandı iddiası!
Haberler / Magazin
17 Mart 2015 Salı 10:12
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Haberde, Kosova’da büyük hayran kitlesine sahip olan ünlü şarkıcı İbrahim Tatlıses’in uyandığı bilgisinin ameliyattan sonra gelen sevindirici bir haber olduğu ifadeleri yer aldı. Haberde Tatlıses’in sağlık durumunun tehlikede olmadığı belirtildi.

“Bota Sot “ gazetesi haberinde, okuyucuları adına, İbrahim Tatlıses’e acil şifalar dilledi. Kosova televizyonları ise İbrahim Tatlıses’in uyandığı haberine haber bültenlerinde yer verdi.
İbrahim Tatlıses Kosova’da, Türk, Arnavut ve Boşnaklar tarafından sevilen ve çok dinlene bir sanatçı. Tatlıses’in, 2005 yılında Kosova başkenti Priştine’de verdiği konseri 40 bin kişi izlemiş ve bu sayıyla bir rekor kırılmıştı.

AKDEMİR’DEN KORKUTAN AÇIKLAMA

Opr. Dr. İsmail Akdemir, İbrahim Tatlıses’in geçirdiği beyin ameliyatı hakkında Beyaz TV’de yayımlanan Söylemezsem Olmaz adlı programında açıklamalarda bulundu. “İbrahim Tatlıses’in durumunda bir sorun olduğu aşikar” diyen Opr. Dr. İsmail Akdemir “Bu tür ameliyatlarda hastayı 48 ila 72 saat arasında uyuturuz. Kendisinin geçirdiği ameliyat çok ağır bir ameliyat değil. Bu ameliyat tıp literatürüne göre orta derecede ciddiyeti olan bir ameliyat. Bizler hastayı basit ameliyatlara hiç uyutmayız. Direkt uyanır ama orta dereceli ameliyatlarda hasta üç ila beş gün içerisinde uyanır” diye konuştu.
Ortada 7 günlük bir süreç olduğunu hatırlatan İsmail Akdemir “İbrahim Tatlıses’te bir beyin ödemi oluşması söz konusu. Bu tür ameliyatlardan sonra bu beklenen bir hadise. Beyin ödemi hastanın hasar gören beyin bölgesinde şişme olur bu da kafatası içerisinde beyinin genişleme alanı bulamadığı için hastaya sıkıntı yaratır” dedi.

TATLISES CEPHESİNDEN AÇIKLAMA YOK

İbrahim Tatlıses’in sağlık durumuna ilişkin her hangi bir açıklama yapılamaması da Tatlıses’in son durumu hakkındaki kuşkuları artırdı. (Sözcü)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası