Ege Postası
Geri

Tavla Turnuvasında Ödüller Sahiplerini Buldu

Bodrum'da Delfi Otel'in sahibi Mehmet Dağoğlu tarafından bu yıl ilki düzenlenen tavla turnuvasını İstanbullu Avukat Erhan Yenişen, namağlup şampiyon olarak tamamladı.
Tavla Turnuvasında Ödüller Sahiplerini Buldu
Haberler / Genel
15 Ekim 2014 Çarşamba 14:15
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Delfi Otel'de 9-12 Ekim tarihleri arasındaki düzenlenen turnuvaya 200 kişi katıldı. Çekişmeli geçen karşılaşmaların ardından tamamlanan turnuvada ödüller sahiplerini buldu. Ön eleme ve grup karşılaşmalarının yapıldığı yedi sayı ve çift eleme usulü oynanan turnuvayı, İstanbullu Avukat 35 yaşındaki Erhan Yenişen namağlup kazandı. 
İlk kez ilçeye geldiği belirtilen Yenişen, düzenlenen törenle Citroen C-4 marka 2014 model otomobilin sahibi oldu. Turnuvanın sonunda ikinciliği Tunç Hamarat, üçüncülüğü Mehmet Güven, dördüncülüğü de Cengiz Özdil kazandı.
Delfi Otel sahibi Mehmet Dağoğlu ödüllerin verilmesinden önce yaptığı konuşmasında, 1.Uluslararası Bodrum Tavla Şampiyonasında büyük ödülümüz olan Citroen C-4 marka 2014 model otomobil başta olmak üzere diğer ödüllerimizi dereceye giren oyunculara takdim etmek üzere toplandıklarını ifade ederek,”Başta Bodrum Belediyesi olmak üzere tüm sponsorlarımıza, turnuvaya katılan tavla sever dostlarımıza ve turnuva boyunca bizi yalnız bırakmayan basın mensubu arkadaşlarımıza teşekkür ediyorum. İnşallah seneye 2.Uluslararası Bodrum Tavla Şampiyonasında tekrar birlikte olmak üzre”dedi.
Teşekkür konuşmasının ardından dereceye giren yarışmacılara kupa ve çeşitli ödüller verildi. Dereceye giren tavla severlere ödüllerini Bodrum Esnaf ve Sanayici İşadamları Derneği Başkanı Engin Ali Kaplan, Organizasyon Komitesi Başkanı ve Delfi Otel sahibi Mehmet Dağoğlu birlikte verdi. Turnuvaya sponsor olan kurum ve kuruluşların temsilcilerine, Dağoğlu teşekkür plaketi takdim etti.



 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası