Ege Postası
Geri

Tavşanlı Orman İşletme Müdürü tutuklandı

Kütahya'nın Tavşanlı Orman İşletme Müdürü rüşvet iddiasıyla çıkarıldığı mahkemenin ardından tutuklandı. Edinilen bilgilere göre 4 aydır Tavşanlı İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yürütülen operasyon kapsamında...
Tavşanlı Orman İşletme Müdürü tutuklandı
Haberler / Güncel
1 Mayıs 2013 Çarşamba 00:08
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kütahya'nın Tavşanlı Orman İşletme Müdürü rüşvet iddiasıyla çıkarıldığı mahkemenin ardından tutuklandı.

Edinilen bilgilere göre 4 aydır Tavşanlı İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri tarafından yürütülen operasyon kapsamında aralarında Orman İşletme Müdürü'nün de bulunduğu iki kişi rüşvet aldığı ve görevi kötüye kullandığı gerekçesi ile takip altına alındı.

Yapılan fiziki ve teknik takibin ardından gece yarısı düzenlenen operasyonla Orman İşletme Müdürü ile iki işletme görevlisi 'Rüşvet ve Görevi Kötüye Kullanma' suçlamasıyla gözaltına alındı.

Tamamlanan tahkikat evraklarının ardından adliyeye sevk edilen İşletme Müdürü ile iki kişi Cumhuriyet Savcısına verdikleri ifadenin ardından nöbetçi mahkemeye sevk edildi.

Çıkarıldıkları mahkeme tarafından Orman İşletme Müdürü Suat Göksel Gökçayır, 'Rüşvet Almak ve Görevi Kötüye Kullanma' suçundan tutuklanarak Kütahya E Tipine gönderildi. Diğer iki kişi ise tutuksuz yargılanmak üzere serbest bırakıldığı belirtildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası