Ege Postası
Geri

Tekin: Bakanların hayali İzmir değil İstanbul

Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin, ‘Demokrasi ve Basın’ konulu paneline konuşmacı olarak katılmak için geldiği İzmir’de ayağının tozuyla egepostası'na önemli açıklamalar yaptı.
Tekin: Bakanların hayali İzmir değil İstanbul
Haberler / Politika
12 Ocak 2013 Cumartesi 14:29
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
 EGE POSTASI - İzmir merkezli Herkes İçin Demokrasi Derneği’nin ‘Demokrasi ve Basın’ konulu paneline konuşmacı olarak katılmak için gelen Cumhuriyet Halk Partisi Genel Başkan Yardımcısı Gürsel Tekin ayağını tozuyla önemli açıklamalar yaptı. 

İZMİR’E PSİKOLOJİK BASKI YAPIYORLAR
AK Parti döneminde demokrasi ve özgürlüğün askıya alındığını ifade eden Tekin, “ Öyle bir şey haline getirdiler ki her şey denendi denenmeyen bir şey vardı demokrasi ve özgürlük onu da askıya aldılar. Bunu askıya alırsan bir gün sende ihtiyaç duyabilirsin. Özellikle İzmir’de bunu yapıyorlar. O psikolojik baskıyı oluşturmaya çalışıyorlar” dedi.

BAKANLARIN HAYLİ İZMİR DEĞİL İSTANBUL
İzmir’in vekil bakanları Ulaştırma Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Binali Yıldırım ile Kültür ve Turizm Bakanı Ertuğrul Günay’a göndermeler yapan Tekin, “ Her ikisinin de İzmir ile alakası yok. Her ikisinin de hayali İstanbul... İzmir seçmeni son derece bilinçlidir nasıl oy kullanacağını biliyor” dedi.

KOCAOĞLU ‘EVDEN ÇIKMAYIN’ DESE ONU BOĞARLARDI HERHALDE
CHP’li belediyelerin başarılı olduğunu söyleyen Tekin, “İzmir’deki belediyelerimizi çok başarılı buluyorum. İzmir kriterini diğer illere göre yapacaksınız. Bakın mesela İstanbul’a… İstanbul’da kar yağıyor belediye başkanı sıkı yönetim ilan ediyor. Çıktı Toptaş dedi ki ‘evinizden çıkmayın’ İzmir’de böyle bir şey olsa, Aziz Kocaoğlu ‘evden çıkmayın’ dese, İzmirliler onu boğardı her halde. Daha öncede çağrıda bulundum Bakanlara… Koyalım İzmir’in ve İstanbul’un planlarını, konuşalım kardeşim… Ben İzmir’in sorunlarını söylüyorum. Onlar söyleyemez cesaret edemezler. Ben eksiklerimizi de söylüyorum” dedi.

İLÇE ÖRGÜTLERİNE MESAJ
CHP’nin 41 projesinin çok önemli olduğunu ancak öncelikle örgüt içinde bunların bilinmesi gerektiğinin altını çizen Tekin, şunları söyledi; “ Yurttaşlarımızın bir kısmı CHP’nin projelerini soruyor. Belli ki bizim en büyük eksiklerimizden bir tanesi 41 projemizin olduğunu ve bu projelerin tamamının önümüzdeki 50 yıl güncelliğini koruyacak projeler olduğunu anlatamamamız. Biz her halde derdimizi anlatamamışız. İlk kez bir siyasi partinin her şey ile ilgili projeleri var. O da CHP’dir. Umut ediyorum ilçe örgütlerimiz de bizim internet sayfamızdaki bu projelerimizi indirir ve yurttaşlarımıza duyurur.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası