Ege Postası
Geri

Teknik direktör Roberto Carlos: Kasımpaşa maçı zor geçecek

Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında sahasında Kasımpaşa'yı konuk edecek olan Sivasspor, karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü. Maçın oynanacağı 4 Eylül Stadı’nda yapılan antrenman sonrası açıklamalarda bulunan teknik direktör...
Teknik direktör Roberto Carlos: Kasımpaşa maçı zor geçecek
Haberler / Spor
19 Eylül 2013 Perşembe 16:42
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Spor Toto Süper Lig'in 5. haftasında sahasında Kasımpaşa'yı konuk edecek olan Sivasspor, karşılaşmanın hazırlıklarını sürdürdü.

Maçın oynanacağı 4 Eylül Stadı’nda yapılan antrenman sonrası açıklamalarda bulunan teknik direktör Roberto Carlos, Kasımpaşa maçının zor olacağını belirterek, "Evimizde maç kaybetmemeliyiz. Kasımpaşa iyi sistem oturtmuş ve iyi oyunculardan kurulu bir takım. O yüzden de bizim için özel bir maç olacak." dedi.

Teknik direktör Roberto Carlos antrenmanın bitiminde basın mensuplarına takımın son durumu ve Kasımpaşa maçıyla ilgili değerlendirmelerde bulundu. Maçın hazırlıklarını büyük ölçüde tamamladıklarını belirten Carlos, "Biliyoruz ki çok zor bir karşılaşma olacak. Kasımpaşa iyi sistem oturtmuş ve iyi oyunculardan kurulu bir takım. O yüzden de bizim için özel bir maç olacak." dedi.

Utaka dışında sakat oyuncuları bulunmadığını söyleyen Roberto Carlos, önemli olanın ilk 11'in sahada hazır olması ve kenardaki yedeklerin maça hazır olması olduğunu işaret ederek, "Herkesin bu maçın zorluğunu ve nasıl oynamamız gerektiğinin bilincinde olması, iyi markaj yapmamız, iyi konsantre olmamız, oyuna iyi motivasyon sağlamamız ve kaleye ulaştığımız da golü bulmamız." ifadelerini kullandı.

Son antrenmanların neden statta yapıldığı ile ilgili soru üzerine ise Carlos, "Aslında taraftarımız antrenmanlarımızı tesislerimizde de izleyebilirler. Ben buraya futbolcularım alışsın diye geliyorum çünkü burası daha farklı bir atmosfer kendi sahamız, zemine ve stada alışmaları için getiriyorum futbolcuları. Çünkü evimizde iyi oynamalıyız ve evimizde hiçbir maçı kaybetmemeliyiz." diye cevap verdi.

Taraftarlardan da çok memnun olduğunu dile getiren Carlos, "Taraftarımızdan çok memnunum umarım onlarda bizim oyunumuzdan ve aldığımız sonuçlardan memnunlardır ve umuyorum taraftarlarımız sezon sonuna kadar desteklerini eksik etmez." dedi.

ZİRAAT TÜRKİYE KUPASI MAÇLARI ÇOK ÖNEMLİ

Carlos, Ziraat Türkiye Kupası 2. turunda oynanacakları Bucak Belediye Oğuzhanspor takımını tanımadığını söyleyerek, "Çok böyle maç oynadım hayatım boyunca. 2'inci lig, 3'üncü lig, Amatör liglere karşı çok maç oynadım. Bu maçlarda gerçekten önemli maçlar. Onları bütün saygımızla karşılayacağız ve onlara bizden bir şeyler aktarmaya çalışacağız. Sahada yine Sivasspor kimliğimizi ortaya koymaya çalışacağız." ifadelerini kullandı.

SİVASSPOR'DA NEŞELİ VE HIRSLI ÇALIŞMA

4 Eylül Stadı’nda yapılan antrenmanı Kulüp Başkanı Mecnun Otyakmaz ve Asbaşkan Faruk Taşseten ile Gençlik Hizmetleri ve Spor İl Müdürü Salim Kılıç'ta izledi.

Teknik direktör Roberto Carlos yönetiminde yapılan çalışmaya arka adalesinde çekme olan Utaka katılmadı.
1.5 saat süren antrenmanda futbolcuların neşeli ve hırslı çalışmaları dikkat çekti. Isınma hareketlerinin ardından pas çalışması yapan kırmızı - beyazlılar daha sonra çift kale maçla antrenmanı sonlandırdı.

Antrenman sonrası oyuncularıyla kısa bir toplantı yapan teknik direktör Carlos, oyuncularına Kasımpaşa maçının önemini anlattı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası