Ege Postası
Geri

Tekvandocular Meksika’dan madalyasız dönüyor

Meksika'da düzenlenen Dünya Tekvando Şampiyonası sona erdi ve Türk Milli Takımı’ndan kürsüye çıkan sporcu olmadı.Dünya Tekvando Şampiyonası, Meksika’nın Puebla şehrinde sona erdi. Son gün tatamiye çıkan 2011 yılının Dünya ikincileri...
Tekvandocular Meksika’dan madalyasız dönüyor
Haberler / Spor
22 Temmuz 2013 Pazartesi 12:27
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Meksika'da düzenlenen Dünya Tekvando Şampiyonası sona erdi ve Türk Milli Takımı’ndan kürsüye çıkan sporcu olmadı.

Dünya Tekvando Şampiyonası, Meksika’nın Puebla şehrinde sona erdi. Son gün tatamiye çıkan 2011 yılının Dünya ikincileri Dürdane Altunel ve Yunus Sarı, kürsüye çıkma başarısı gösteremeyince, Türkiye şampiyonayı madalyasız kapattı.

Bayanlar 62 kiloda mücadele eden Dürdane Altunel, ilk turu maç yapmadan geçtikten sonra İtalyan Federica Perugini ile karşılaştı. Rahat bir maç çıkartan Dürdane, 12-4 kazanmayı bildi.

Sporcumuz ardından İsveç’ten Elin Johanson önünde çeyrek final aradı. İlk maçının aksine oldukça tutuk bir performans ortaya koyan Altunel, 9-2 kaybederek, elendi.

Bir digger Dünya ikincisi apoletli sporcumuz erkekler 80 kiloda Yunus Sarı da ilk turu maç yapmadan geçti. İkinci turda İngiliz Damon Sansum ile girdiği mücadeleye iyi başlayıp, 2-0 da öne geçen Yunus, ancak devamını getiremedi. Rakibin arka arkaya gelen sayılarına engel olamayan Sarı, 7-4’lük skorla şampiyonaya erken veda etti.

Türkiye böylece, 16 sporcuyla geldiği Puebla’dan madalyasız dönmüş oldu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası