Ege Postası
Geri

Adanaspor, ikinci etap kamp için Kartepe’de toplandı

PTT 1. Lig ekiplerinden Adanaspor, yeni sezon hazırlıklarının ikinci etabı için Kocaeli Kartepe’de toplandı.Çatalan Tesisleri'ndeki ilk etap çalışmalarını ardından oyuncularıyla Kartepe'de buluşan Teknik Direktör Ekrem Al, futbolcularına...
Adanaspor, ikinci etap kamp için Kartepe’de toplandı
Haberler / Spor
22 Temmuz 2013 Pazartesi 11:01
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
PTT 1. Lig ekiplerinden Adanaspor, yeni sezon hazırlıklarının ikinci etabı için Kocaeli Kartepe’de toplandı.

Çatalan Tesisleri'ndeki ilk etap çalışmalarını ardından oyuncularıyla Kartepe'de buluşan Teknik Direktör Ekrem Al, futbolcularına kamp programı hakkında bilgi verdi. Daha sonra yaklaşık 50 dakika koşu yapan takım günü çift antrenmanla geçirecek.

Adana’da sıcak havada antrenman yapan takım Kartepe’de mevsim normallerinin çok altında bir havayla karşılaştı. Soğuk havada ve sis altında çalışan futbolcular uzun kollu antrenman kıyafetleri ile çalışmayı tamamladı. Takımın yeni transferlerinden Veli Kızılkaya ilk kez takımla birlikte antrenmana çıktı. Teknik Direktör Ekrem Al ile görüşen başarılı stoper antrenman açığını kapatmak için özel çalışmalar yapacak. Adana’daki son antrenmanda dizinden sakatlanan Ferhat Poyraz da koşulara başladı. Tedavisi devam edecek olan genç futbolcunun birkaç gün içinde takımla beraber çalışmalara katılacağı açıklandı.

Teknik Direktör Ekrem Al, yüksek tempolu geçen ilk etap çalışmalarının ardından Kartepe’de bol bol hazırlık maçı oynayacaklarını belirtti. İkinci etabı iyi geçirerek lige kadar hazır olacaklarını belirten deneyimli teknik adam, “Her oyuncumuza eşit mesafede yaklaşarak şans vereceğiz. Oynayacağımız özel maçlarda sonucu alsa önemsemiyorum. Gaziantepspor karşılaşmasında futbolcularımın gösterdiği mücadele beni ve ekibimi memnun etti. Aynı ciddiyetle çalışmaya devam edeceğiz.” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası