Ege Postası
Geri

Temiz futbolu yüzlerine maske yapıyorlar

Kayserispor Kulüp Başkanı Recep Mamur, Kulüpler Birliği Toplantısı'nda yaşananların yanlış aksettirildiğini dile getirerek, "Temiz futbol laflarını yüzlerine maske yapanlar ve yapmayanlar bilirler ki; şike, terör, borç ödememe, vergi...
Temiz futbolu yüzlerine maske yapıyorlar
Haberler / Spor
21 Temmuz 2013 Pazar 12:55
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Kayserispor Kulüp Başkanı Recep Mamur, Kulüpler Birliği Toplantısı'nda yaşananların yanlış aksettirildiğini dile getirerek, "Temiz futbol laflarını yüzlerine maske yapanlar ve yapmayanlar bilirler ki; şike, terör, borç ödememe, vergi vermeme, FIFA'da ihtilaf dosyalarını eksik etmeme gibi yüz kızartıcı suçlar hiçbir dönemde Kayserispor'u yönetenlere ait olmamıştır." dedi.

Recep Mamur, kulübünün resmi internet sitesinden yaptığı yazılı açıklamada, "Kulüpler Birliği Toplantısı'nda yaşanan çirkinliklerden daha beteri; orada yaşananların değiştirilerek topluma ve medyaya yansıtılmasıdır." ifadelerine yer verdi.

Açıklamasında sert söylemlere yer veren Mamur, şunları paylaştı: "Orada kim; olumlu veya olumsuz ne söylediyse, tarafımdan misli ile, aynı üslupla cevabını almıştır.

Temiz futbol laflarını yüzlerine maske yapanlar ve yapmayanlar bilirler ki; şike, terör, borç ödememe, vergi vermeme, FIFA'da ihtilaf dosyalarını eksik etmeme gibi yüz kızartıcı suçlar hiçbir dönemde Kayserispor'u yönetenlere ait olmamıştır. Onur, haysiyet, ahlak, namus, cesaret gibi payeler; insanların ve kurumların dilleriyle kazandığı değerler değildir... Geçmişleriyle kazandıkları ya da sahtesini kazanmak için sürekli konuştukları erdemlerdir."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası