Ege Postası
Geri

Tele-tokatçı bu kez yakalandı

İzmir'de, kendisini savcı olarak tanıttığı S.I.'dan (76) 20 bin TL alan H.D.(23), ikinci kez para almaya gelince yaşlı kadının ihbarı üzerine kendisini bekleyen polislerce yakalandı. 
Tele-tokatçı bu kez yakalandı
Haberler / 3. Sayfa
15 Haziran 2016 Çarşamba 14:57
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İnönü Caddesi üzerinde oturan S.I.'yı arayan erkek dolandırıcı, görüşmelerin Cumhuriyet Savcılığı tarafından kayıt altına alındığını, kimliğinin PKK üyelerinin eline geçtiğini, banka hesapları üzerinden örgüte para aktarıldığını ve bu durumu bankacıların dahi fark edemeyeceğini, şahısları yakalamak için operasyon yaptıklarını söyleyerek kandırdı. Bankadaki paralarının güven altına alınması için çekip görevliye vermesi gerektiğini de söyleyen dolandırıcı, ardından yaşlı kadının evine gidip 20 bin TL parayı aldı. Ayrıca yanında getirdiği cep telefonunu verip görüşmeleri artık o telefonla yapacakları uyarısında da bulundu.

KENDİSİNİ BEKLEYEN POLİSLERCE YAKALANDI
Parayı verdikten sonra dolandırıldığını anlayan S.I.'nın ihbarı üzerine polis harekete geçti. İkinci kez eve para almaya gelen H.D. yakalandı. Daha önce 20 bin TL parayı alan H.D.'nin üzerinden çıkan 400 TL, Cumhuriyet savcısının talimatıyla S.I.'ya verildi. Gözaltına alınan H.D., tutuklandı. 

Üç hırsızlık zanlısı şüphe üzerine yakalandı

İzmir'de, polisin şüphe üzerine durdurduğu üç kişinin, iki evden hırsızlık yaptığı ortaya çıktı. Adliyeye gönderilen üç zanlı tutuklandı. 

Yenişehir'deki durakta polisin hareketlerinden şüphelendiği M.E.P. (20), M.Ç. (19) ve O.Y.'ye(18) üst araması yapıldı. Şüphelilerden M.E.P.'nin üzerinden hırsızlık yapmakta kullandıkları malzemeler, ele geçirildi. Yapılan araştırmada Hatay ve Karabağlar'da iki evden hırsızlık yaptıkları tespit edilen üç kişi, gönderildikleri adliyede tutuklandı

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası