Ege Postası
Geri

Terim'in melekleri

Altınordu Futbol Akademisi takımlarının Galatasaray ile oynadığı maça giden bayan çalışanlar, Fatih Terim ile tanışıp sohbet etme fırsatı buldular.
Terim'in melekleri
Haberler / Spor
16 Eylül 2013 Pazartesi 08:45
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- ALTINORDU Futbol Akademisi’nin (AFA) U16 ve U17 takımları, hafta sonunda Florya Metin Oktay Tesisleri’nde Galatasaray ile iki hazırlık maçına çıktılar. Maçlar için Altınordu formalarıyla İstanbul’a giden Mali İşler Direktörü Fadime Eskiköy Polat, Psiko Sosyal Gelişim Bölüm Direktörü Seren Akıncı Özdurulmuş, Etkinlik Yönetmeni Elif Savut, Genel Müdür Asistanı Gülsüm Yetim, Muhasebe Personeli Şebnem Kaya, Sait Altınordu Yerleşkesi Direktör Asistanı Özlem Pasenli, Akademi 1. Dönem Psikoloğu Müge Küçükgörmen ve Cimnastik Antrenörü Burcu Öztürk, hem maçları izlediler hem de Galatasaray ve Milli Takım Teknik Direktörü Fatih Terim ile tanışma fırsatı buldular. Terim ile uzun süre sohbet eden bayanlar, hatıra fotoğrafı da çektirerek bu anı ölümsüzleştirdiler.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası