Ege Postası
Geri

Tescilli ağacın kopan dalı pastaneye hasar verdi

Bursa’nın Mudanya ilçesinde, tescilli asırlık çınar ağacının çürüyen tonlarca ağırlığındaki dalı büyük bir gürültüyle pastaneye girdi. İkindi sıralarında Mustafa Kemal Paşa Caddesi üzerinde meydana gelen olayda, Sinan Şentürk’ün...
Tescilli ağacın kopan dalı pastaneye hasar verdi
Haberler / Güncel
11 Mayıs 2013 Cumartesi 17:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bursa’nın Mudanya ilçesinde, tescilli asırlık çınar ağacının çürüyen tonlarca ağırlığındaki dalı büyük bir gürültüyle pastaneye girdi.

İkindi sıralarında Mustafa Kemal Paşa Caddesi üzerinde meydana gelen olayda, Sinan Şentürk’ün işletmeciliğini yaptığı Golden Pastanesi’nin hemen yanındaki tescilli çınar ağaçlarından birinin çürüyen dalı büyük bir gürültüyle koptu. Pastane çalışanları ve müşterileri kendilerini son anda dışarı atarken, olayda maddi hasar dışında can kaybı yaşanmadı. Anıtlar Kurulu’nun bu tür ağaçları tescillemesine rağmen gereken bakım ve kontrollerini yapmadığını öne süren işletme sahibi Sinan Şentürk, dükkanının büyük hasar gördüğünü, o esnada yoldan geçen bir vatandaşın da kopan ağacın altında kalmaktan saniye farkıyla kurtulduğunu söyledi. Cadde üzerinde bu tür ağaçların bulunduğunu belirten Şentürk, bir an önce önlem alınmasını istedi.

Kısa bir süreliğine trafiğin kapandığı olay yerinde, Mudanya Belediyesi bünyesindeki Park ve Bahçeler Müdürlüğü çalışanları ağacı kaldırarak yolun tekrar trafiğe açılmasını sağladı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası