Ege Postası
Geri

Tesettür Giyim De En Çok Tercih Edilen Kalıplar

Tesettür giyimin son yıllarda yaptığı köklü değişiklikler bayanların arasındaki şıklık yarışında da kendini göstermeye başladı. Tesettür giyimin son yıllarda yaptığı köklü değişiklikler bayanların arasındaki şıklık yarışında da kendini göstermeye başladı.
Tesettür Giyim De En Çok Tercih Edilen Kalıplar
Haberler / İzmir
1 Eylül 2016 Perşembe 09:12
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

 

 

            Tesettür giyimin son yıllarda yaptığı köklü değişiklikler bayanların arasındaki şıklık yarışında da kendini göstermeye başladı. Tesettür elbise konusunda çok fazla alternatif sunan modacılar renk konusunda da cıvıl cıvıl renklerle yeni sezona hazırlanıyorlar. Tuniklerin ve uzun gömleklerin son derece revaçta olduğu son günlerde yeni sezon için de oldukça güzel sürprizler bekliyor hanımlar. Bu sezon da yine geçen sezonda olduğu gibi uzun gömlekler oldukça ilgi görecek gibi duruyor. Hem spor görünümü hem de şık tarzı ile gömlekler her sezonda iddiasını sürdürmeye devam ediyor.

 

 Tesettür Elbise Modelleri

 

            Tesettür giyim alanında en çok elbiselerin çokça vitrinleri süslediğini görüyoruz. Tesettür elbise de farklı desenlerde kumaşların değerlendirildiği ve hanımların renk sınırlamasına gitmediği bir moda rüzgârı esiyor. Sade elbiselerde ise bebe yakalar, dantel detaylar çok dikkat çekiyor. Kollarda da uygulanan gipür yaka ile uyum içerisinde ve elbiseye farklı bir hava katıyor.

 

            Elbiselerde son günlerde pileli ve bebe yakası olan elbiseler sıklıkla tercih ediliyor. Bu sezon tesettür giyimde de sıkça rastlayacağımız leopar desen ise sadece elbiselerde değil bluzlarda ve tuniklerde de kendini gösterecek gibi duruyor. Polo yaka, penye uzun elbiseler günlük kullanım için son derece rahat elbiselerdir. Spor ayakkabılarla da rahatlıkla kullanacağınız bu elbiseler bir kafede arkadaş ortamında ya da alışveriş günlerinde sizler için en uygun elbiseler olabilir.

 

 Tunikler de En Çok Tercih Edilenler

 

            Tesettür tunik konusunda alternatif çok fazladır. En çok geometrik desenlerin ve siyah beyaz kombinlerinin yer aldığı tunik çeşitlerinde siyahın ve kırmızının da ağırlıklı olacağını söylemek mümkün. Tunikler keten pantolonlarla ya da kumaş ve jeanlerle her zaman kullanılabildiği için gardıroplarda fazlaca yer almaktadır.

 

            Gömlek tarzı da son yıllarda en çok satılanlar arasında yer alıyor. Hatta tesettür giyimin en gözde ürünü oldu diyebiliriz. Renk konusunda ise mürdüm ve hardal renkleri en çok satılan renkler arasında yer alıyor. Bilekteki keten pantolonlarla ve zarif bir babetle kombinleyeceğiniz bu gömlekler sizlere farklı bir o kadar da sade bir tarz kazandıracaktır. Ayrıntılı bilgiye http://tesetturpazari.com/ adresinden ulaşabilirsiniz.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası