Ege Postası
Geri

Tire Özel Bilgi Çocuk Akademisi açılıyor

İzmir'in Tire ilçesindeki Özel Bilgi Koleji, bünyesinde anaokulu da açıyor. "Çocuk Akademisi" adı verilen okul, bu dönem eğitime başlayacak. Konu hakkında açıklama yapan Özel Bilgi Koleji Müdürü İsmail Özgüç, “Tire, Selçuk ve Bayındır...
Tire Özel Bilgi Çocuk Akademisi açılıyor
Haberler / Güncel
17 Eylül 2013 Salı 13:31
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İzmir'in Tire ilçesindeki Özel Bilgi Koleji, bünyesinde anaokulu da açıyor. "Çocuk Akademisi" adı verilen okul, bu dönem eğitime başlayacak. Konu hakkında açıklama yapan Özel Bilgi Koleji Müdürü İsmail Özgüç, “Tire, Selçuk ve Bayındır bölgesinde pek çok anaokulu ve kreş var. Biz 36-66 aylık çocuklarımız için farklı bir açılım yaptık. Anaokulu veya kreş değil, çocuk akademisi açmaya karar verdik. Bize güvenip çocuklarını emanet eden velilerimiz, aralarındaki farkı görecek ve ne kadar karlı çıktıklarını dostlarına da anlatacaklardır.” dedi.

Eğitimi sınavlardan ibaret görmediklerini vurgulayan Müdür Özgüç, "Görev ve sorumluluk bilincimizle onların yaşamına, değerli velilerimizle elele vererek en iyi şekilde yön vereceğimizden eminiz. Okul, hayatın kendisidir. Amacımız, çocuğumuzu hayata hazırlamaktır. Okuduğunu anlayan, anladığını yorumlayan bireyler yetiştirmek temel prensibimizdir. Kararlı ve kaliteli eğitim anlayışıyla öğrencilerimize, bireysel öğrenme becerisiyle performansa dayalı, çağdaş ve verimli eğitim hizmeti vermenin yoğun çabası içindeyiz." şeklinde konuştu.

Tire Özel Bilgi Çocuk Akademisi, 914 metrekare kapalı alana sahip ve 444 metrekarelik oyun bahçesi bulunuyor. Bu bahçe, ileride 774 metrekareye çıkacak. Okul, 200’den fazla öğrenci kapasitesine sahip olmasına rağmen 100 öğrencinin çok iyi eğitim alacağı şekilde düzenlendi. Öğrenciler, karşılarında bulunan Özel Bilgi Koleji’nin bahçesinden ve konferans salonundan da istedikleri zaman istifade edebilecek. Her öğrenciye bir bilgisayar düşen laboratuvarında, her hafta düzenli olarak ders görecek miniklere sadece kullanması değil, bilgisayarın faydalarıyla birlikte kötü ve fazla kullanım sonucu görülebilecek zararları da anlatılacak. Ayrıca haftada 8 saat İngilizce dersi verilerek, yabancı dilin temeli küçük yaştan atılmış olacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası