Ege Postası
Geri

Tofaş’In Yüzü Güldü

BEKO Basketbol Ligi’nde yenilenen kadrosu ile mücadele veren Tofaş’ın ilk lig mücadelesinde sezona iddialı başlangıç yapan Türk Telekom’u son 3 dakikadaki etkili oyunu ve isabetli dış şutlarıyla yenmesi, camiada büyük...
Tofaş’In Yüzü Güldü
Haberler / Spor
13 Ekim 2013 Pazar 12:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
BEKO Basketbol Ligi’nde yenilenen kadrosu ile mücadele veren Tofaş’ın ilk lig mücadelesinde sezona iddialı başlangıç yapan Türk Telekom’u son 3 dakikadaki etkili oyunu ve isabetli dış şutlarıyla yenmesi, camiada büyük sevinç yaşattı.
Tofaşlı  basketbolcular galibiyet sonrası taraftarlarıyla bütünleşerek sezona galibiyeti kutlarken antrenör Ahmet Çaki, "Kazandığımız için mutluyuz. Genç oyuncularımıza daha fazla şans vermek istiyorum" dedi. Antrenör Ahmet Çaki, şöyle devam etti:
"ÇOK GENÇ TAKIMIZ"
"Türk Telekom geçen yıla oranla daha iddialı bir kadro oluşturdu. Böyle bir takımı yendiğimiz için mutluyuz. Bandırma’da önümüzdeki hafta Banvit ile karşılaşacağız. Bu maçı da kazanmak istiyoruz. Takımımızın yaş ortalaması 21’in altında. Gençlerden bu maçta arzuladığım verimi aldım. Daha iyi mücadele vermelerini bekliyorum. Takım olarak tam hazır değiliz. Eksikliklerimiz var. Savunmada hatalar yaptık. Bunları aşarak daha iyi takım olacağız."

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası