Ege Postası
Geri

Tokatçı gaspçılar kamerada (Özel)

Ataşehir'de kendilerine polis süsü vererek çocukları durdurup cep telefonlarını gasp ettikleri iddia edilen 4 kişi gözaltına alındı. Birçok suçtan sabıkalı olan zanlıların gasp anı ise bir işyerinin güvenlik kameraları tarafından saniye...
Tokatçı gaspçılar kamerada (Özel)
Haberler / Güncel
20 Kasım 2013 Çarşamba 12:06
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ataşehir'de kendilerine polis süsü vererek çocukları durdurup cep telefonlarını gasp ettikleri iddia edilen 4 kişi gözaltına alındı. Birçok suçtan sabıkalı olan zanlıların gasp anı ise bir işyerinin güvenlik kameraları tarafından saniye saniye görüntülendi. İddialara göre 3 lise öğrencisi 2 gün önce sokakta yürürken kendilerini polis olarak tanıtan kişiler tarafından, tokat atılarak gasp edildi. Durumun polise bildirilmesi üzerine geniş çaplı araştırma başlatıldı.

Şikayet üzerine çevredeki işyerlerine ait güvenlik kameralarını incelemeye alan Ataşehir Asayiş Büro Ekipleri olaya karışan otomobilin plakasını belirledi. Daha sonra Kadıköy Rıhtım'da seyir halindeyken durdurulan otomobildeki 4 kişi gözaltına alındı. Ataşehir Emniyet Müdürlüğü'nde ifadeleri alınan Cengiz B.(39), Olgun T.(31), Cemal K.(37) ve Hüdayi A.(36) işlemlerinin tamamlanmasından sonra adliyeye çıkartıldı. Polis süsü vermekten tutuklanarak cezaevine gönderilen Cengiz B., Olgun T., Cemal K. ve Hüdayi A.'nın 9 ayrı suçtan sabıkalı oldukları belirtildi.

KÜÇÜK ÇOCUĞA TOKAT ATTIYOR

Kendilerini polis olarak tanıtarak yaşı küçük çocukları gasp eden zanlılar bir işyerinin güvenlik kameraları tarafından görüntülendi. Kamera kayıtlarına yansıyan görüntülerde, seyir halinde olan şahıslar yolda yürüyen çocukları yanlarına çağırıyor. Daha sonra çocukların üstlerini arayan zanlılar kendilerini polis olarak tanıtarak telefonlarına el koyuyor. Bu sırada telefonunu isteyen çocuklardan birinin saldırıya uğraması da kameralar tarafından kaydediliyor. Mağdurlardan birine tokat atan şahıslar otomobille olay yerinden ayrılıyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası