Ege Postası
Geri

Torbalı'da temiz çevre seferberliği

Torbalı Belediyesi, Dünya Çevre Günü dolayısıyla oldukça anlamlı bir etkinliğe imza attı. Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez yüzlerce öğrenciyle birlikte çevre temizliği yaptı.
Torbalı'da temiz çevre seferberliği
Haberler / Yerel Yönetimler
3 Haziran 2016 Cuma 12:41
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Torbalı Belediyesi, Dünya Çevre Günü dolayısıyla oldukça anlamlı bir etkinliğe imza attı. Belediye Temizlik İşleri Müdürlüğü ve İlçe Milli Eğitim’in katkılarıyla düzenlenen etkinlikte ilköğretim ve lise öğrencileri cadde ve sokaklardaki çöpleri topladılar. Torbalı Belediyesi Masal Dünyası Parkı’ndan başlayan etkinlik kent merkezinde sona erdi. İlçe Kaymakamı Aydın Memük ve Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez de etkinliğe katılarak çocuklarla birlikte çöp topladı. Kent meydanına kadar kortej halinde yürüyen kafile ‘temiz çevre’ mesajı verdi.

‘GELECEK NESİLLERE TEMİZ ÇEVRE BORCUMUZ VAR’

Torbalı Belediyesi tarafından Dünya Çevre Günü dolayısıyla düzenlenen etkinlikte temiz çevre, temiz toplum mesajları verildi. Yüzlerce öğrencinin katıldığı etkinlik, Ertuğrul Mahallesi’nde bulunan Masal Parkı önünden başladı. Torbalı Belediyesi tarafından öğrencilere çevre temizliğine dair çeşitli broşürler ve çevre temalı ajandalar dağıtıldı. 

Kortej yürüyüşü öncesi alanda toplanan yüzlerce öğrenciye seslenen Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, “Günümüzde çevre kirliliğinin etkileri artık göz ardı edilemeyecek boyutlara ulaşmış bulunuyor. Havamız, suyumuz ve toprağımız temiz olmazsa geleceğe güvenle bakmamız da söz konusu değil. Çocuk ve gençlerimize çevre temizliği bilincinin aşılanması adına düzenlediğimiz bu tür etkinliklerin amacına ulaşacağından eminiz. Gelecek nesillere temiz bir çevre borcumuz olduğunun farkındayız. Bu farkındalığın toplumun tüm kesimleri tarafından paylaşılmasını temenni ediyorum” dedi.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası