Ege Postası
Geri

Torbalı’da satranç bayramı

Torbalı Belediyesi’nin düzenlediği satranç turnuvasına 300 çocuk ve genç dereceye girebilmek için mücadele etti. Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez de çocuklarla satranç oynadı.
Torbalı’da satranç bayramı
Haberler / Yerel Yönetimler
9 Mayıs 2016 Pazartesi 10:21
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Torbalı Belediyesi tarafından bu yıl altıncısı düzenlenen satranç turnuvasında beş ayrı kategoride tam 300 çocuk mücadele etti. Belediye Kültür Merkezi’nde düzenlenen turnuvada ebeveynleri de çocukları yalnız bırakmadı. İlkokul birinci sınıftan lise son sınıfa kadar her yaştan öğrenci kendi kategorilerinde şampiyon olabilmek için satranç tahtasının başında ter döktü.2 gün süren turnuva sonunda her kategoride dereceye giren ilk 3 sporcuya kupa, ilk beş sporcuya da madalya verildi. Turnuva sonunda yapılan çekilişle iki katılımcıya da bisiklet hediye edildi. Sporculara madalyaları Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez tarafından takdim edildi.

Başkan Görmez, ‘Her zaman gençlerin yanındayız’

 Turnuva boyunca sporcuları yalnız bırakmayan hatta bir ara masaya oturup onlarla satranç oynayan Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, ödül töreninde de anlamlı mesajlar verdi. Ödül töreninde konuşan Başkan Görmez, turnuvaya katılan tüm sporculara ve ailelerine teşekkür ettikten sonra, “Burada kazanan ya da kaybeden yok. Satranç masasında mücadele eden her çocuk, onları turnuvaya getiren her aile şampiyondur. Torbalı Belediyesi, ilçedeki çocuk ve gençlerin zihinsel ve bedensel anlamda kendilerini geliştirebilmesi için ne gerekiyorsa yapıyor, yapacaktır.” dedi. Turnuvada dereceye giren gençlere seslenen Başkan Görmez, “Gençler, dilediğiniz her alanda sanata, kültüre ya ad spora yönelebilirsiniz. Sonuna kadar yanınızdayız.” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası