Ege Postası
Geri

Torbalı’da yürüme engelli Hatice’ye bayram sürprizi

Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, yürüme engelli 14 yaşındaki Hatice Denizci’ yi evinde ziyaret ederek, tekerlekli sandalye ve tablet hediye etti.
Torbalı’da yürüme engelli Hatice’ye bayram sürprizi
Haberler / Yerel Yönetimler
24 Eylül 2015 Perşembe 12:36
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Toplumun farklı kesimleri arasında dayanışmayı ve sosyal bağları güçlendirilmeyi amaçlayan Kurban bayramı İzmir’in Torbalı ilçesinde karşılıklı aile ziyaretleriyle kutlanıyor. Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez’de yürüme engelli 14 yaşındaki Hatice Denizci’ yi evinde ziyaret ederek bayram hediyesi olarak tekerlekli sandalye ve tablet hediye etti.
Atalan Mahallesi’nde yaşayan Denizci ailesini ziyaret eden Torbalı Belediye Başkanı Adnan Yaşar Görmez, evin 14 yaşındaki kızı Hatice için beraberinde getirdiği tekerlekli sandalyeyi ve tableti hediye verdi. Sürpriz karşısında çok duygulanan Hatice Denizci, gerçek bir bayram yaşadığını söyledi.


“AMAÇ SOSYAL DAYANIŞMADA ZİRVE YAPMAK”
Bu ve benzer ziyaretlerin aileleri motive ettiğini, bulunduğu toplumun sahiplenme duygusuyla birlikte kedilerini güvende hissetmelerini sağladığını belirten Torbalı Belediye Başkanı Görmez şunları söyledi
“ Onların hayata tutunması ve moral kazanması için herkese büyük sorumluluklar düşüyor. Biz Belediye olarak günlük sosyal hayatlarında hareket güçlüğü çeken, farklı engelleri, sağlık sorunları olan kardeşlerimizin tamamına ulaşmak istiyoruz.” Şeklinde konuştu.
 
 
 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası