Ege Postası
Geri

Torku Konyaspor, Süper Lig’de

2012-2013 Futbol Sezonu PTT 1. Lig Play-Off Finali'nde Manisaspor ile Torku Konyaspor arasında oynanan karşılaşma yeşil beyazlı takımın 2-0 üstünlüğü ile sonuçlandı. Bu skorla Torku Konyaspor Süper Lig'e çıkmaya hak kazandı. PTT 1. Lig...
Torku Konyaspor, Süper Lig’de
Haberler / Spor
26 Mayıs 2013 Pazar 21:36
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
2012-2013 Futbol Sezonu PTT 1. Lig Play-Off Finali'nde Manisaspor ile Torku Konyaspor arasında oynanan karşılaşma yeşil beyazlı takımın 2-0 üstünlüğü ile sonuçlandı. Bu skorla Torku Konyaspor Süper Lig'e çıkmaya hak kazandı.

PTT 1. Lig Play-Off mücadelesi final karşılaşması Eskişehir Atatürk Stadyumu’nda oynandı. Her iki takım taraftarının da coşkuyla izlediği karşılaşmada Torku Konyaspor, Recep’in golü ile ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı. İkinci yarıya da hızlı başlayan yeşil beyazlı takım, 48. dakikada Ars’ın golüyle 2-0’lık üstünlük yakaladı. Karşılaşmanın sonuna kadar baskılı oynayan Konyaspor bitiş düdüğünün ardından büyük bir sevinç yaşadı.

Çaykur Rize ve Kayseri Erciyesspor’un ardından Süper Lig’e çıkan üçüncü ekip Torku Konyaspor oldu. Yeşil siyahlı ekip taraftarları ile birlikte Süper Lig’e çıkmanın mutluluğunu yaşaryarak Play Off kupasını kaldırdı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası