Ege Postası
Geri

Tostçudaki tabure kavgasının sanıkları adliyeye sevk edildi

Bursa'nın Osmangazi ilçesinde bir kişinin ölümü ve 6 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan kavgaya karıştıkları iddia edilen 2 kişi adliyeye sevkedildi. Osmangazi ilçesi Soğukkuyu Mahallesi'nde tostçuyu giden iki genç arasında yaşanan tartışmaya...
Tostçudaki tabure kavgasının sanıkları adliyeye sevk edildi
Haberler / Güncel
28 Haziran 2013 Cuma 16:02
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Bursa'nın Osmangazi ilçesinde bir kişinin ölümü ve 6 kişinin yaralanmasıyla sonuçlanan kavgaya karıştıkları iddia edilen 2 kişi adliyeye sevkedildi.

Osmangazi ilçesi Soğukkuyu Mahallesi'nde tostçuyu giden iki genç arasında yaşanan tartışmaya tarafların aileleri de dahil oldu. Silahlı, bıçaklı ve sopalı kavgada Mehmet Emin Ö. göğsüne isabet eden kurşun ile çocukları Hasan Hüseyin, Ozan, Ali Volkan bıçakla yaralandı. Kavganın diğer tarafından ise ve Kasım Ç., oğlu Ahmet Ç. ve yeğeni Oğuzhan A. ise bıçak, sopa ve yumruk darbeleriyle yaralandı. Çekirge Devlet Hastanesi'ne kaldırılan ağır yaralılardan Mehmet Emin Ö. yapılan müdahalelere rağmen hayatını kaybetti. Cumhuriyet savcılığı olayla ilgili geniş çaplı soruşturma başlattı.

Bursa Emniyet Müdürlüğü Asayiş Şubesi ekipleri hastanede tedavileri tamamlanan Mehmet Emin Ö.'ün oğlu Ozan Ö. ile Kasım Ç.'ın yeğeni Oğuzhan A. adliyeye sevk edildi. Tedavileri süren Kasım Ç., Ahmet Ç., Ali Volkan Ö. ve Hasan Hüseyin Ö. isimli 4 zanlı ifade verdikten sonra adliyeye sevk edilecek.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası