Ege Postası
Geri

Trabzonspor, 3 puan özlemine Elazığspor maçıyla son vermek istiyor

Ligdeki son 3 maçında galibiyeti unutan Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’in 10. haftasında yarın sahasında ligin sıkıntılı ekiplerinden Sanica Boru Elazığspor’u ağırlayacak. Ligdeki hesapları adına Elazığ maçını mutlaka kazanması...
Trabzonspor, 3 puan özlemine Elazığspor maçıyla son vermek istiyor
Haberler / Spor
2 Kasım 2013 Cumartesi 14:57
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Ligdeki son 3 maçında galibiyeti unutan Trabzonspor, Spor Toto Süper Lig’in 10. haftasında yarın sahasında ligin sıkıntılı ekiplerinden Sanica Boru Elazığspor’u ağırlayacak. Ligdeki hesapları adına Elazığ maçını mutlaka kazanması geren bordo-mavililer, taraftarının da desteği ile rakibini yenerek hem 3 maçlık galibiyet hasretine son vermek hem de UEFA Avrupa Ligi’nde önümüzdeki hafta deplasmanda oynayacağı Legia Varoşva maçı öncesi moral bulmak istiyor.

Trabzonspor’da kart cezalıları Mustafa Yumlu ve Aykut Demir, Elazığspor maçında forma giyemeyecek. Sakatlığı nedeniyle uzun süredir takımdan ayrı kalan Gustavo Colman’ın da forma giymesi beklenmiyor. Stoper mevkiindeki 2 önemli ismin kart cezalısı olması nedeniyle teknik direktör Mustafa Akçay, savunma hattında değişikliğe gidecek. Mustafa’nın yokluğunda stoperde Giray ile Bamba’yı görevlendirmesi beklenen tecrübeli teknik adamın, son haftalarda savunmanın solunda görevlendirdiği Aykut Demir’in yerine ise sezonun ilk haftalarında savunmanın soyunda oynattığı, ancak daha sonra asıl göreve yeri olan orta sahaya kaydırdığı Ocan Adın’a forma vereceği ifade ediliyor. Sakatlığı nedeniyle geçtiğimiz haftaki Kasımpaşa maçında forma giyemeyen Adrian’ın da bu hafta ilk 11’e dönmesi bekleniyor.

3 haftadır galibiyet hasret kalan bordo-mavililer, sahasındaki maçı kazanarak taraftarının gönlünü almak istiyor. Futbolcularını maça konsantre etmeye çalışan teknik patronu Mustafa Reşit Akçay, son 3 haftaki kayıplarını bir nebze olsun telafi adına Elazığ maçının çok önemli olduğunu belirtti. Rakibin ligdeki konumunun kendilerini yanılmaması gerektiğinin altını çizen Akçay, talebelerinden müsabakayı ciddi almalarını istedi. Deneyimli hoca, bu maçta alacakları galibiyetin hem ligdeki hedefleri hem de önümüzdeki hafta oynayacakları Legia Varşova maçı açısından büyük önem taşıdığını kaydetti.

Bu arada, İstanbul’daki olayla Fenerbahçe maçından sonra 20 gün hak mahrumiyeti cezalı alan Trabzonspor Kulübü Başkanı İbrahim Hacıosmanoğlu’nun cezası bitti. Başkan Hacıosmanoğlu’nun Elazığ maçını tribünden seyredeceği belirtildi.

Hüseyin Avni Aker Stadı’nda saat 15.30’da başlayacak Trabzonspor – Sanica Boru Elazığspor maçını Süleyman Abay yönetecek. Abay'ın yardımcılıklarını Erdem Bayık ve Arkın Akgöl yapacak. İlave yardımcı hakemlik görevini Onur Karabaş ve Serkan Ergün'ün yapacağı karşılaşmanın dördüncü hakemi ise Süleyman Özay.

Trabzonspor’un maça şu 11’le çıkması bekleniyor: Onur, Bosingwa, Giray, Bamba, Olcan, Yusuf, Zokora, Soner, Malouda, Adrian, Henrique.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası