Ege Postası
Geri

Trabzonspor - Dinamo Minsk maçının ardından

Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu rövanşında Dinamo Minsk ile oynadıkları ve 0-0 berabere kalarak tur atladıkları maç ile ikinci bir bayram yaşattıklarını söyledi. Akçay, maç sonrası yaptığı...
Trabzonspor - Dinamo Minsk maçının ardından
Haberler / Spor
9 Ağustos 2013 Cuma 00:19
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Trabzonspor Teknik Direktörü Mustafa Reşit Akçay, UEFA Avrupa Ligi 3. Ön Eleme Turu rövanşında Dinamo Minsk ile oynadıkları ve 0-0 berabere kalarak tur atladıkları maç ile ikinci bir bayram yaşattıklarını söyledi.

Akçay, maç sonrası yaptığı basın açıklamasında, karşılaşmanın zor geçeceğini daha önceden tahmin ettiklerini ifade ederek, "Takımımız arzuluydu. Rakibin 88 numaralı oyuncusu Adamoviç işimizi biraz zorlaştırdı. Takımımızın gittikçe bir takıma benzemesi müsabakadan daha da değerliydi. Bize umut veren bir müsabaka oldu. Turu geçmemiz ülkemiz ve milletimiz için ikinci bir bayram oldu. Maç içerisinde birçok pozisyon harcadık. Pozisyonları değerlendirmede sorun yaşıyoruz. Pozisyonları ortak akılla gole çevirmemiz gerekiyor. Top kazanma derdimiz var. Bu sıkıntı ile ilgileniyoruz. Top kazanmak ruh işidir. Savunma hattında da sıkıntı yaşıyoruz. Felsefemiz savunmayı değerli kılmak. Basketbolda da savunma birinci koşuldur. Takımda savunma hattında güçlü bir rekabet var. Biraz sabırlı olacağız. Takımımızın turu geçmesi bizi memnun etmiştir" dedi.

Bordo-mavili futbolcu Soner Aydoğdu, "Taraftarımıza bayram hediyesi vermek istiyorduk. Bu hedefimize de ulaştığımız için de mutluyuz." dedi. Mustafa Yumlu da turu geçtikleri için çok mutlu olduklarını, maç boyunca taraftarın büyük desteğini gördüklerini ve onlara teşekkür ettiğini dile getirdi.

Dinamo Minsk Teknik Direktörü Robert Maaskant ise Trabzonspor’un istediğini aldığını ifade ederek, "Oyun ortada geçti. Çok fazla pozisyon vardı ama gol yoktu. İlk 20 dakikadan pek mutlu değilim. Fakat 70 dakika istediğimiz oyunu oynadık ve golü bulamadık. Oyuncu değişikliklerini zamanında yaptık. Yine de berabere bitti. İkinci yarıda her iki takım da çok iyi pozisyonlar yakaladı. Ama golü iki takım da bulamadı. Trabzon istediğini aldı. Çok pozisyon yakaladı. Seyirci ile de bütünleşti" şeklinde konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası