Ege Postası
Geri

Trabzonspor – Lazio maçı saat 20.00’de NTV’den naklen yayınlanacak

UEFA Avrupa Ligi J Grubu ikinci maçında Trabzonspor ile İtalya temsilcisi Lazio bu akşam Trabzon, Hüseyin Avni Aker Stadı’nda karşı karşıya gelecek. İsveçli hakem Martin Hansson’un düdük çalacağı ve saat 20.00’de başlayacak karşılaşma...
Trabzonspor – Lazio maçı saat 20.00’de NTV’den naklen yayınlanacak
Haberler / Spor
3 Ekim 2013 Perşembe 15:16
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
UEFA Avrupa Ligi J Grubu ikinci maçında Trabzonspor ile İtalya temsilcisi Lazio bu akşam Trabzon, Hüseyin Avni Aker Stadı’nda karşı karşıya gelecek. İsveçli hakem Martin Hansson’un düdük çalacağı ve saat 20.00’de başlayacak karşılaşma NTV'den canlı olarak ekranlara gelecek.

Trabzonspor, UEFA Avrupa Ligi'ndeki ikinci maçında İtalyan ekibi Lazio ile Avni Aker'de karşılaşacak. Saat 20.00'de başlayacak mücadele NTV'den naklen yayınlanacak. Trabzonspor ile Lazio, Hüseyin Avni Aker'de liderlik mücadelesine çıkacak.

UEFA Avrupa Ligi J Grubu'ndaki ilk maçında Kıbrıs Rum Kesimi'nin Apolllon Limassol takımını deplasmanda 2-1 yenen Trabzonspor, sahasında Legia Varşova'yı 1-0 mağlup eden Lazio ile grup liderliği için karşı karşıya gelecek.

MUHTEMEL 11'LER:

Trbazonspor: Onur, Bosinqwa, Mustafa, Aykut, Olcan, Zokora, Colman, Zokora, Colman, Yusuf, Adrian, Malouda, Henrique
Lazio: Marchetti, Cavanda, Ciani, Cana, Lulic, Onazi, Biglia, Candreva, Hernandes, Ederson, Floccari

Avrupa'da en son 23 şubat 2012'de PSV Eindhoven'e 4-1 yenilen ve o tarihten sonra 586 gündür mağlubiyet görmeyen bordo-mavili takım, yoluna kayıpsız devam etmeye çalışacak.

Bu sezon Avrupa Ligi'nde oynadığı 7 maçta 6 galibiyet, 1 beraberlik alan Trabzonspor, gol bölgesinde Henrique, Adrian ve Malouda'ya güveniyor. Henrique 7, Adrian ve Malouda 2'şer gol atarak Karadeniz ekibinin bu sezon Avrupa'daki 15 golünün 11'ini kaydettiler.

Trabzonspor, Lazio ile 19 yıl sonra Avni Aker Stadı'nda karşılaşacak. Bordo-mavililer, 1994-1995 sezonunda UEFA Kupası 3. turunda karşılaştığı Lazio'ya iki maçta da 2-1 yenilerek elenmişti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası