Ege Postası
Geri

Trabzonspor’un borcu 176 milyon lira olarak açıklandı

Trabzonspor Kulübü’nün olağanüstü genel kurulu yapılıyor. 19 Mayıs Spor Salonu’nda gerçekleştirilen genel kurulda, kulübün borcunun 175 milyon 652 bin 541 lira olduğu açıklandı.Denetleme Kurulu Başkanı Mahmut Ören tarafından yapılan...
Trabzonspor’un borcu 176 milyon lira olarak açıklandı
Haberler / Spor
25 Mayıs 2013 Cumartesi 12:08
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Trabzonspor Kulübü’nün olağanüstü genel kurulu yapılıyor. 19 Mayıs Spor Salonu’nda gerçekleştirilen genel kurulda, kulübün borcunun 175 milyon 652 bin 541 lira olduğu açıklandı.

Denetleme Kurulu Başkanı Mahmut Ören tarafından yapılan açıklamada, kulübün 175 milyon 652 bin 541 lira olduğunu belirtti. Ören, bu borç miktarının 152 milyon 9 bin 626 lirasının kısa vadeli, 23 milyon 642 bin 915 lirasının ise uzun vadeli borç olduğunu kaydetti.

Bu arada, dilek ve temenniler bölümünde söz alan bordo-mavili kulübün eski başkanlarından Özkan Sümer ile bazı üyeler arasında kısa süreli gerginlik yaşandı. Sümer’in konuşması sırasında bir delegenin ‘kulüpten besleniyorsun, hala konuşuyorsun’ şeklindeki çıkışı üzerine Sümer, sert bir cevap verdi. Bunun üzerine salondaki birçok delege Sümer’i protesto etti. Bir süre konuşmasına devam edemeyen Sümer, daha sonra maksadını aşan ifadesinden dolayı özür diledi ve konuşmasına devam etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası