Ege Postası
Geri

Trolcülere ceza yağdı

Ege Denizi'nde Sahil Güvenlik Komutanlığı tarafından, 1380 sayılı Su Ürünleri Kanunu kapsamında canlı kaynakların korunması ve sürdürülebilir kullanılması adına yapılan denetim ve kontrollerde yasa dışı avcılık yapan, kullandıkları deniz araçlarında eksiklikler bulunan 20 kişi ve bir tekneye toplam 45 bin 285 lira para cezası uygulandı.
Trolcülere ceza yağdı
Haberler / İzmir
1 Nisan 2016 Cuma 14:43
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Sahil Güvenlik Ege Deniz Bölge Komutanlığı unsurları tarafından 29-31 Mart tarihleri arasında Ege Denizi'nde yapılan denetimlerde, Aydın'ın Didim ilçesi ile İzmir'in Urla, Dikili ve Foça ilçeleri açıklarında, yasak sahada, yasak yöntemlerle balık avlayan, askeri bölgelere girenlere rastlandı. Trol avcılığı yapan, yasak sahada avlanan, askeri bölgelere giren, balık avı için başka yasak yöntemler kullanan 20 kişi ile bir tekneye yasal işlem uygulandı. Yapılan denetimlerde toplam 45 bin 285 lira para cezası kesildi.

Ege Denizi'nde 2016 yılı içerisinde 1380 sayılı Su Ürünleri Kanunu kapsamında 253 adet teknenin kontrol edildiği, toplam 140 kişi ve tekneye 268 bin 154 TL idari para cezası uygulandığı bildirildi.

Ege Bölgesi'nde, usulsüz su ürünleri avcılığına yönelik denetimlere yoğun olarak devam edildiği belirtildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası