Ege Postası
Geri

Tugay'dan Bayraklı'da muhtar zirvesi: CHP bayrağını düşürmeyeceğiz

CHP İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, Bayraklı’da görev yapan muhtarlarla bir araya geldi. Tugay buradaki açıklamasında, “İzmir’de, Cumhuriyet Halk Partisi bayrağı hiçbir zaman yere düşmedi. Bundan sonra da düşmeyecek. Biz o bayrağı daha yükseklere taşıyacağız. Hizmetleri de daha ileriye götüreceğiz. Önümüzdeki dönemde mahcup kesinlikle olmayacağız” dedi.
Tugay'dan Bayraklı'da muhtar zirvesi: CHP bayrağını düşürmeyeceğiz
Haberler / Yerel Politika
10 Şubat 2024 Cumartesi 14:17
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) İzmir Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Cemil Tugay, Bayraklı’da muhtarlarla buluştu  Bayraklı Havuz Düğün Salonunda gerçekleştirilen toplantıya Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, Bayraklı Belediye Başkan Adayı İrfan Önal, CHP Bayraklı İlçe Başkanı Didem Gültekin eşlik etti.

"ABİ-KARDEŞ İLİŞKİSİ" 

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Cemil Tugay, “Bayraklı gerçekten şehrimizin gözde, değeri gittikçe artan semtlerinden, ilçelerinden birisi. Önümüzdeki dönemde ben de bu göreve eğer layık görürse İzmir halkı,  bu çerçevede üzerime düşen her neyse yerine getireceğim.  İrfan Başkanım da yine aynı şekilde görev alırsa onunla bir ailenin iki ferdi gibi bir abi kardeş ilişkisi çerçevesinde Bayraklı için en iyisi, en doğrusu neyse çözümleri en hızlı şekilde nasıl üreteceğiz. Bu görevi bize tabii ki halk verecek ama halkın önüne aday olarak da bizi koyan kurum Cumhuriyet Halk Partisi. Hepimiz Cumhuriyet Halk Partili olmaktan gurur duyarak bugüne kadar siyaset yapmış arkadaşlarınızız ya da İzmirlileriz" dedi. 

"PARTİDEN ÜSTTEYMİŞ GİBİ!"

Demokrasi bir bayrak değişimi olduğuna dikkat çeken Tugay, "Bir nöbet değişimidir. Hiç kimse seçildiği günden itibaren ölene kadar bu görevlerde kalmıyor.  Nasıl 2019 yılında, kimin nereye aday olacağını, Cumhuriyet Halk Partisi'nin genel merkezi, parti meclisi, genel başkanı belirlediyse bugün de aynı şartlarda bu adaylaştırma gerçekleşmiştir. Burada ben aday olmayabilirdim,  başka arkadaşlarımız aday olabilirdi. Bize düşen şey, bunu bir görev değişimi olarak görüp kabul etmek ve yeni aday olan arkadaşlarımıza destek olmak. Partili olmanın gereği budur. Burada kişiselleştirmek, biraz sınırı aşmak, buradaki itirazda partinin etik değerlerini aşmak, kendisi partiden daha üstteymiş gibi tavırlar takınmak gerçek Cumhuriyet Halk Partililiğe asla yakışmaz. O yüzden Serdar Başkanıma ve onun gibi bu olgunluğu gösteren yeni aday gösterilen parti ilimize el uzat yanında olan, destek olan tüm başkanlarıma çok çok teşekkür ediyorum. Eminim onlar gelecekte belki daha iyi görevler alacaklardır. Bizlbayraerin hepimizin yoldaşlarıdırlar, kardeşleridirler. Onların düşünceleri, onların bize bıraktığı miras ve önümüzdeki dönemde onlardan alacağımız katkı yine çok değerli olacaktır. Tekrar ona ve onun gibi bizlere destek olan tüm başkanlarımıza, tüm Cumhuriyet Halk Partililere yürekten teşekkür ediyorum ve şunu ifade ediyorum;  Cumhuriyet Halk Partisi bayrağı hiçbir zaman yere düşmedi. Bundan sonra da düşmeyecek. Biz o bayrağı daha yükseklere taşıyacağız. Hizmetleri de daha ileriye götüreceğiz" diye konuştu. 

"BU BİR BAYRAK YARIŞI" 

 Bayraklı Belediye Başkan Adayı İrfan Önal ise açıklamasında, “Bu bir bayrak yarışı. Bayraklımız'da da Cumhuriyet Halk Partisi bayrağını tekrar dalgalandırmak, sizlerin de desteğiyle İzmir Büyükşehir Belediyemize bir daha Cumhuriyet Halk Partisi olarak tekrar kazanma noktasında bizler elimizden geleni yapacağımızın sözünü veriyoruz” ifadelerine yer verdi. 

"CHP OTEL ODALARINDA KURULMADI"

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal ise siyasetin bir grev değişimi olduğuna dikkat çekerek, " Cumhuriyet Halk Partisi 100 yıllık bir siyasal hareket. Bugünün partisi değil. Otel odalarında kurulmuş bir siyasal hareket değil.  Anadolu Rumeli Müdafaa-i Hukuk Cemiyeti'nin devamı. Cumhuriyet Halk Partili olmak demek aynı zamanda Kuvayi Milliyeci olmak demek. Bu ülkeden yana olmak demek. Bu ülkenin değerlerinden yana olmak demek. Herkesi kucaklamak demek, kimseyi ötekileştirmemek demek. Bu boyutuyla bizim aramızdaki görev değişiklikleri toplumda farklı algılara neden olmamalı. Çünkü bu bir bayrak değişimi. Burada önemli olan İzmir. Yani demokrasinin başkenti olan İzmir'i tekrar aynı unvanla taçlandırabilmek" dedi. 

GÜLTEKİN: KIYMETİNİZİ NE KADAR ANLATSAK AZ

CHP Bayraklı İlçe Başkanı Didem Gültekin ise konuşmasında, “ Sizler bizim kıymetlimizsiniz. Bizlere yol gösterici olan mahalledeki mihenk taşlarımızsınız. Kıymetinizi ne kadar anlatsak az. Ama geldiğimiz noktada bir yerel seçim sürecindeyiz ve buradaki asıl olan meselemiz Cumhuriyet Halk Partisi'nin yönetim anlayışının devam etmesi. Cumhuriyet Halk Partisi'nin sosyal belediyecilik anlayışını devam etmesi ve biz bu noktada sizlerin de bize çok büyük katkılar sunacağından eminiz” diyerek sözlerini sonlandırdı 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası