Ege Postası
Geri

Soyer'den Özgür Özel görüşmesi açıklaması: Teklifi reddetti

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, Ankara’da CHP Genel Başkanı Özgür Özel ile görüştü. Ziyaretin ardından açıklama yapan Soyer, "İzmir ve İzmir'deki yerel seçim ile ilgili endişelerimi, görüş ve önerilerimi ilettim. Kendisinin gelecekte farklı alanlarda birlikte çalışmamız ile ilgili teklifleri için teşekkür ettiğimi, ancak şu an böyle bir talebim olmadığını dile getirdim." dedi.
Soyer'den Özgür Özel görüşmesi açıklaması: Teklifi reddetti
Haberler / Yerel Politika
10 Şubat 2024 Cumartesi 12:13
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

EGEPOSTASI- İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Tunç Soyer, CHP MYK ve PM tarafından yerel seçimler için İzmir’den yeniden aday gösterilmemişti.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel'in daveti üzerine Ankara'ya giden Tunç Soyer, dün CHP Genel Merkezi'nde CHP Lideri Özel ile görüştü.

Soyer, ziyaretin ardından bugün sosyal medya hesabından görüşmeye ilişkin açıklamalarda bulundu. 

Soyer, açıklamasında şu ifadeleri kullandı:

"Genel Başkanımız Sayın Özgür Özel’in davetiyle Ankara’da görüştük. İzmir ve İzmir'deki yerel seçim ile ilgili endişelerimi, görüş ve önerilerimi ilettim. Kendisinin gelecekte farklı alanlarda birlikte çalışmamız ile ilgili teklifleri için teşekkür ettiğimi, ancak şu an böyle bir talebim olmadığını dile getirdim. İzmir'in ve Türkiye'nin aydınlık geleceği için doğru olanı söylemeye, bu memleket için canla, başla, aşkla çalışmaya devam edeceğim."

KULİSLERDE UYARILACAĞI KONUŞULMUŞTU

Kulislerde ise Soyer'in genel merkeze çağrılmasının arka planında yeniden aday gösterilmemesinin ardından üst yönetimi suçlayan açıklamalarının sorulacağı ve ayrıca CHP'nin İzmir'deki seçim kampanyasına şimdiye kadar destek vermemesi gerekçesiyle bir uyarı verileceği konuşulmuştu. 

CHP’de sular durulmadı: Kampanyaya destek vermedi, Ankara’ya çağrıldı

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası