Ege Postası
Geri

Tunç Soyer topu Genel Merkeze attı

Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun adaylık başvurusu yapması sonrası CHP İzmir’de başvuruda bulunmayan tek isim olarak gözlerin çevrildiği Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer, herhangi bir başvuruda bulunmayacağını açıkladı. İsmi Büyükşehir için geçen Soyer,2 Eylül sürecinde verdiği mesajların geçerli olduğunu söyledi “Aziz Bey adaylık kararını açıkladıktan sonra Genel Merkezin onunla ilgili kararını beklemekten başka yapacak bir şey yok” dedi. Soyer, Seferihisar için de başvuruda bulunmayacağını söyledi.
Tunç Soyer topu Genel Merkeze attı
Haberler / Yerel Politika
16 Aralık 2013 Pazartesi 16:53
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

SERCAN AVCI/HABER SERVİSİ - CHP İzmir’de son başvuru tarihi olarak belirlenen 2 Eylül’de dosya vermeyen iki belediye başkanından biri olan İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu, geçtiğimiz günlerde Bakan Binali Yıldırım’ın AK Parti’den aday ilan edilmesinin ardından dosyasını İl Başkanlığı’na teslim etmişti. Kocaoğlu’nun adaylık başvurusu  sonrası CHP İzmir’de 2014 seçimleri için başvuruda bulunmayan tek isim olarak Seferihisar Belediye Başkanı Tunç Soyer kaldı.


TOPU YİNE GENEL MERKEZE ATTI

2 Eylül sürecinde Büyükşehir aday adaylığı  için Twitter üzerinden ‘İzmir’de CHP’li bir belediye başkanı varken,aday adayı olmayı kendime yakıştıramadım.Görev verilirse nöbeti devralmaya hazırım’ diyen, Seferihisar için de başvuruda bulunmayan Soyer,topu yine Genel Merkeze attı.


GENEL MERKEZİN KOCAOĞLU'YLA İLGİLİ KARARINI BEKLEYECEĞİM

Büyükşehir’in dışında ismi  Konak Belediye Başkan adaylığı için de geçen , parti kulislerinde 2015 genel seçimlerinde vekil olarak ta değerlendirilebileceği dillendirilen Soyer, “ CHP’li bir belediye başkanı varken ve o da adaysa ben adaylık başvurusu yapmam demiştim. Bu halen geçerli… Hele Kocaoğlu adaylık kararını açıkladıktan sonra Genel Merkezin onunla ilgili kararını beklemekten başka yapacak bir şey yok. Seferihisar için de başvurmamıştım. Başvurmayacağım.  Genel Merkez takdir ederse çalışırız” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası