Ege Postası
Geri

Tuncay Özkan'ın anne acısı; Hüzünlü veda!

CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan’ın annesi Sulhiye Özkan, hayatını kaybetti. Sulhiye Özkan, perşembe günü (yarın) Ankara Karşıyaka Cami’nde öğlen namazının ardından düzenlenecek cenaze töreni ile son yolculuğuna uğurlanacak. Öte yandan Tuncay Özkan, uzun süredir tedavi gören ancak dün gece yaşamını yitiren annesi Sulhiye Özkan için sosyal medya hesabından veda mesajı yayınladı.
Tuncay Özkan'ın anne acısı; Hüzünlü veda!
Haberler / Politika
12 Temmuz 2023 Çarşamba 08:56
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

CHP İzmir Milletvekili Tuncay Özkan’ın annesi Sulhiye Özkan, yaşamını yitirdi.

Özkan, Twitter hesabından, ailesi adına; “Canımız, annemiz Sulhiye Özkan’ı kaybettik. Çok büyük bir acı içindeyiz. Arayan, gelen, acımızı paylaşan bütün dostlara, büyük ailemize minnettarız. Sağ olun, var olun” açıklamasını yaptı. Özkan ayrıca, “Perşembe günü cenaze Ankara Karşıyaka Camisinde öğlen namazını takiben kılınacak cenaze namazı sonrasında Ankara Karşıyaka Mezarlığı’na defnedilecektir” bilgisini verdi.

Özkan ailesi; cenazeye çelenk, çiçek gönderilmemesini, bunun yerine kız çocuklarının okuması için faaliyet gösteren vakıflara yardımda bulunulmasını istedi.

TUNCAY ÖZKAN'DAN ANNESİ SULHİYE ÖZKAN'A HÜZÜNLÜ VEDA

Tuncay Özkan, sosyal medya hesabından yayınladığı mesajla annesine veda etti.

Özkan’ın "Sulhiyem" başlığı ile yayınladığı veda mesajı şöyle:

"Bir kara dut tanesine benzerdi yüzü. Siyah saçlar, kara kaş, kara bir alın yazısı. İnce uzun bir kadın. Beyazlığı gündüz öksüzdü. Kapkara gözleri gece. Bir matbaa işçisine aşıktı. Babam Ziya. Ziyası öldü 34’ünde.

Dudakları hep mahsun. Çilekeş ellerine dalar giderdi aklı mecnun. Gülünce gül tartardı adaletinde.

Su içmezdi bedelini ödemezse. Aslan yatağına it bağlanmaz derdi. Sevdasına yürek dayanmaz.

Aklından dört haneli işlemleri çarpar, böler, toplar, çıkarırdı. Eğlencesinin hepsi bu kadardı. Kızınca karanfil kızılında acıydı sözleri. Anamdı; adı Sulhiye! Azıcık üstüne gitsem. Boynu bükük karam. 12 Eylül işkencehanesi DAL’da da bekledi. Silivri zindanında da. Çok üzdüler. Görüştürmemek için gözündeki merceği, sütyenindeki kopçayı bahane ettiler. Utanın, dedi yılmadı her çarşamba geldi sevdi kulağıma fısıldaya fısıldaya: Canını yaktılar mı oğlum? Anne canım hiç yanmadı bu günkü kadar! Sulhiyem, acımı anlatamam. Nasıl koyup gittin beni annem. Kara bahtlım. Sorma artık yarını. Beni yetim koyan annem. Bize oldu olan. Bize oldu olan."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası