Ege Postası
Geri

Tunceli'de zafer Gürsel Erol'un

Tunceli'de 1 Kasım Genel Seçimleri için CHP'nin yaptığı eğilim yoklaması sonuçlandı.
Tunceli'de zafer Gürsel Erol'un
Haberler / Politika
13 Eylül 2015 Pazar 22:05
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
 CHP Tunceli'de yapılan eğilim yoklamasından birinci sırada Gürsel Erol çıktı.

Yapılan seçimde Gürsel Erol 1601 oy alarak birinci oldu, Polat Şaroğlu ise 1378 oy alarak ikinci oldu.

Tunceli'de yapılan eğilim yoklamasında Genel Merkez tarafından gözlemci olarak görevlendirilen CHP İstanbul Milletvekili Mahmut Tanal seçim sonuçlarına ilişkin  açıklamalarda bulundu.

CHP İstanbul Milletvekil Mahmut Tanal, " Burada Tunceli'de yapılan seçimlerde demokrasi şöleni yaşandı. Yapılan seçime üyelerimiz tarafından büyük heyacan duyuldu. Tunceli'de özellikle güvenliğin bu kadar sıkıntılı olduğu ve günlerden pazar olması dezavantaylarına rağmen katılım yüzde 60 oldu. Partililerimizin burada ön seçime susamış olduğunu gördüm. Yapılan seçim sonrası biz de kesin kes başarı ve kazanacağımızın inancı oluştu" dedi.

"BİR MİLLETVEKİLİNİ KESİN ÇIKARIRIZ"

Tunceli'de bir milletvekilini kesin çıkaracaklarını söyleyen CHP'li Tanal sözlerine şöyle devam etti: "7 Haziran seçimlerinde buradan milletvekili çıkaramadık, ancak bu şekliyle 1 milletvekilini kesin çıkarırız. Çünkü birinci ve ikinci sıradaki arkadaşlarımız genç, çalışkan ve bölgenin insanı. Partili arkadaşlar tarafından seçildiler. Katılımcılık ilkesi nedeniyle tüm partili arkadaşlarda bir sorumluluk duygusu içerisine girdi. Herkes artık burada 2 milletvekili çalışmanın sözünü verdi. Bizim gözlemiş olduğumuz tablo bu şekilde devam ederse Tunceli'de büyük bir başarı elde edeceğimiz düşünüyorum.  Bu ön seçimle Tunceli kazandı, demokrasi kazandı, Türkiye kazandı. Yaptığımız seçimin bölgeye ve ülkeye barış, mutluluk ve huzur getirmesini diliyorum."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası