Ege Postası
Geri

Tunceli'nde birlik ve beraberlik mesajı

Tunceli Müftülüğü tarafından verilen iftarda Müftü Hüseyin Yıldırım ve Alevi dedesi Erdoğan, birlik ve beraberlik mesajı verdi.İl Müftülüğünce Merkez Paşalar Camii bahçesinde halka açık iftar programı düzenlendi. Yemeğe Vali Hakan...
Tunceli'nde birlik ve beraberlik mesajı
Haberler / Genel
20 Temmuz 2013 Cumartesi 15:53
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Tunceli Müftülüğü tarafından verilen iftarda Müftü Hüseyin Yıldırım ve Alevi dedesi Erdoğan, birlik ve beraberlik mesajı verdi.

İl Müftülüğünce Merkez Paşalar Camii bahçesinde halka açık iftar programı düzenlendi. Yemeğe Vali Hakan Yusuf Güner, Cumhuriyet Başsavcısı Mustafa Tarsuslu, Vali Yardımcısı Eşref Yonsuz, İl Emniyet Müdürü Hayati Yılmaz, il daire amirleri, siyasi parti temsilcileri, sivil toplum kuruluşları ve kalabalık halk topluluğu katıldı.

Tunceli’ye İstanbul Pendik’ten gelen imam-hatip İbrahim Deniz’in okuduğu Kur’an tilaveti ile başlayan programda misafirlere Medine hurması, çorba, sote, pilav, ayran ve tatlı ikram edildi. Yemek sonunda cemeevi dedelerinden Hüseyin Erdoğan’nın da dua ettiği iftar programında söz alan Vali Hakan Yusuf Güner, Ramazan ve Muharrem gibi ayların birlik ve beraberlik açısından önemli olduğunu ifade etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası