Ege Postası
Geri

Turist otobüsü gelmeyince otopark oldu

İzmir'de turist getiren lüks kruvaziyer gemilerinin güvenlik gerekçesiyle seferlerini iptal etmesiyle, Agora ören yerindeki turist otobüsleri için ayrılan alan otoparka dönüştü.
Turist otobüsü gelmeyince otopark oldu
Haberler / İzmir
24 Mayıs 2016 Salı 09:48
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İzmir'e geçtiğimiz yıllarda, "yüzen saray" denilen kruvaziyer gemileriyle, ilkbahar- sonbahar sezonunda 500 bini aşkın turist gelirken, seferlerin güvenlik gerekçesiyle iptal edilmesiyle bu sene sezon açılamadı. Kruvaziyer şirketlerinin İzmir Alsancak Limanı'nı rotalarından çıkarmasıyla, önceki yıllarda kente gelen turistlerin ziyaret ettiği tarihi ve turistik yerler de bu durumdan olumsuz etkilendi. Issızlaşan tarihi mekanlarda daha önce turistleri getiren tur otobüsleri için ayrılan alanlar da özel araçların park ettiği otoparklara dönüşmeye başladı.

Bu durumun yaşandığı yerlerden biri de tarihi Agora ören yeri çevresi oldu. Burada, sadece tur otobüslerinin park edebileceğini belirten tabelanın altında onlarca aracın park edildiği dikkat çekiyor. (DHA)

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası