Ege Postası
Geri

Turist ve esnafların boş caddede futbol keyfi (Özel)

1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sebebiyle pek çok ulaşım aracının çalışmamasını ve bazı yolların kapalı olmasını fırsat bilen esnaflar, normalde yoğun trafik olan caddelerde futbol oynadı. Esnaf ve turistlerin maç yapması ilginç görüntülere...
Turist ve esnafların boş caddede futbol keyfi (Özel)
Haberler / Güncel
1 Mayıs 2013 Çarşamba 15:00
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
1 Mayıs Emek ve Dayanışma Günü sebebiyle pek çok ulaşım aracının çalışmamasını ve bazı yolların kapalı olmasını fırsat bilen esnaflar, normalde yoğun trafik olan caddelerde futbol oynadı. Esnaf ve turistlerin maç yapması ilginç görüntülere sahne oldu.

Yoğun trafiğiyle bilinen Karaköy’deki Tersane Caddesi'nde yolların kapalı olması sebebiyle araç trafiği yok denecek kadar azdı. Bu durumu fırsat bilen esnaflar, kendi aralarında futbol oynadı. Yoldan geçen Fransız uyruklu turistler de oyuna katıldı. Esnaf ve turistler kendi arasında maç yaptı. Dubalardan kale yapan esnaflar, turistlerle birlikte keyifli anlar yaşadı.

Yolları boş bulduklarını aktaran esnaflar, caddede futbol oynamanın çok zevkli olduğunu anlattı. İşe zor geldiklerini belirten Ayhan Civelek, “Ne iş? Fransa-Türkiye maçını izliyoruz.” diyerek, yaşanan olumsuzluklara tepki gösterdi.





YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası