Ege Postası
Geri

Türk pilot Tutuk, Eskişehir'e uğurlandı

İzmir'in Menderes ilçesinde yangına müdahale ederken su aldığı esnada Tahtalı Barajı'na düşen helikopterin enkazından cansız bedeni çıkartılan Türk pilot Mehmet Akif Tutuk, Kemalpaşa Yangın Harekat Merkezi’nden Eskişehir'de defnedilmek için yola çıktı.
Türk pilot Tutuk, Eskişehir'e uğurlandı
Haberler / 3. Sayfa
19 Eylül 2023 Salı 12:58
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Geçtiğimiz cumartesi günü Menderes ilçesi Keler Mahallesi'ndeki orman yangınına müdahale ederken, su aldığı esnada Tahtalı Barajı'na düşen helikopterde mürettebattan 4 kişi kaybolmuştu. Olayın ardından Kırgızistan uyruklu İsabekov Erkinbek, kendi imkanları ile kıyıya çıktı ve yaralı olarak hastaneye kaldırıldı. Daha sonra gerçekleştirilen çalışmalarda da, mürettebattan İanshanlo Lamzar, Oleg Agaev ve Mehmet Akif Tutuk’un da cansız bedenleri enkazdan çıkartıldı.

Yapılan otopsinin ardından Tutuk’un cenazesi Kemalpaşa Yangın Harekat Merkezi’nden helikopterle Eskişehir’e defnedilmek için yola çıktı.

6 yıldır pilotmuş

29 yaşında ve bekar olduğu öğrenilen Türk pilot Mehmet Akif Tutuk'un, Gaziantep Sivil Havacılık Pilot Okulu mezunu olduğu öğrenildi. 6 yıldır pilot olan Tutuk'un cenazesi, yarın memleketi Eskişehir'in Odunpazarı ilçesinde, öğle namazını müteakip kılınacak cenaze namazının ardından toprağa verileceği bildirildi. (İHA)

 

Barajdaki son kişinin de cansız bedenine ulaşıldı

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası