Ege Postası
Geri

Türkçe Şöleni için birçok ilden insanlar İzmir'e akın etti

11. Uluslararası Türkçe Olimpiyatları öncesinde İzmir'de düzenlenen Türkçe Olimpiyatları Kültür Şöleni devam ediyor. Kültür Şöleni, İzmir'in yanı sıra birçok ilden gelen misafirleri de ağırlıyor. Türkçe Kültür Şöleni'ne katılmak...
Türkçe Şöleni için birçok ilden insanlar İzmir'e akın etti
Haberler / Güncel
26 Mayıs 2013 Pazar 15:09
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
11. Uluslararası Türkçe Olimpiyatları öncesinde İzmir'de düzenlenen Türkçe Olimpiyatları Kültür Şöleni devam ediyor. Kültür Şöleni, İzmir'in yanı sıra birçok ilden gelen misafirleri de ağırlıyor.

Türkçe Kültür Şöleni'ne katılmak için İzmir'e akın eden vatandaşlardan biri de Aydın'ın Karacasu ilçesinden ailesiyle birlikte gelen Mustafa Dinç oldu. Türkçe Kültür Şöleni'ne katılmaktan büyük mutluluk duyduğunu dile getiren Dinç, ''Ailemle, arkadaşlarımla birlikte Karacasu'dan geldik. Gerçekten çok güzel bir organizasyon. Emeği geçenlere, katkı sağlayanlara çok çok teşekkür ediyoruz. İzmir'in buna ihtiyacı vardı. Aydın Karacasu biraz uzak olmasına rağmen bu güzellikleri görmeye geldik. Çok yoğun bir kalabalık var. '' dedi. Dinç, organizasyonu 'muhteşem' olarak nitelendirdi.

''BALIKESİR'DEN GELDİK''

Türkçe Şöleni için Balıkesir'den İzmir'e gelen vatandaşlardan biri de Neslihan Gasgar oldu. Ailesi ve arkadaşlarıyla birlikte Türkçe Kültür Şöleni için Kültürpark'a geldiklerini belirten Neslihan Gasgar, ''Çok mükemmel bir organizasyon. Türkiye'yi, Türkçemizi ve Türkleri dünyaya tanıtma adına olumlu adımlar atıldığını düşünüyorum. Memnunum. Çok hoş çalışmalar yapılıyor.'' diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası