Ege Postası
Geri

Türkegül Hanım’dan “Anneler günü klasiği”

İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu’nun eşi Dr. Türkegül Kocaoğlu, her Anneler Günü’nde olduğu gibi, Huzurevi sakinleriyle bir araya gelerek onları bu özel günde yalnız bırakmadı.
Türkegül Hanım’dan “Anneler günü klasiği”
Haberler / Yerel Yönetimler
11 Mayıs 2013 Cumartesi 10:50
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR - Büyükşehir Belediyesi Gürçeşme Zübeyde Hanım Huzurevi’nde kalan yaşlıları ziyaret eden Türkegül Kocaoğlu, onlarla tek tek sohbet ederek çeşitli hediyeler verdi. Başkan Aziz Kocaoğlu’nun selamlarını da ileten Türkegül Kocaoğlu, yaşlıların sağlık durumları hakkında bilgi de aldı. Ziyaretten dolayı oldukça memnun olan Huzurevi sakinleri ise Dr. Kocaoğlu’na kendi yaptıkları kolye ve bilezikleri armağan etti.

Huzurevi’ne her anneler gününde yaptığı ziyaretlerde oldukça duygulandığını belirten Türkegül Kocaoğlu şöyle konuştu:

“Anneliğin ve babalığın ne kadar önemli, ne kadar kutsal olduğunu hatırlatması açısından çok anlamlı bir gündeyiz. Böyle günlerde, annesiz çocukları ve çocuksuz anneleri düşündükçe çok üzülürüm. Huzurevi’ne 9 yıldır severek ve isteyerek geliyorum. Burada yaşayan sakinlerimizle zaman geçirmekten, onlarla sohbet etmekten mutluyum. Umarım çocukları da, buradaki ailelerini her zaman hatırlar ve onlara hak ettikleri sevgi ve saygıyı gösterirler. Çünkü bizler, çocuklarımızdan sadece saygı, sevgi ve ilgi bekliyoruz. Tüm annelerin ‘anneler günü’nü kutluyorum”.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası