Ege Postası
Geri

Türkiye Engelliler Federasyonu’ndan Başkan Kürüm’e teşekkür

Karabağlar Belediyesi Kent Konseyi, Tüm Engelliler Federasyonu’nun (TEF) işaret diliyle ve sesli oynanan çocuk tiyatrosu “Masallar Ülkesine Yolculuk” isimli oyununa destek verdi.
Türkiye Engelliler Federasyonu’ndan  Başkan Kürüm’e teşekkür
Haberler / Yerel Yönetimler
28 Haziran 2013 Cuma 16:40
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- İsmet İnönü Kültür Merkezi’nde, Türkiye Engelliler Federasyonu tarafından organize edilen ve Keyf-i Tiyatro Ekibi tarafından sahnelenen “Masallar Ülkesi’ne Yolculuk” isimli oyun, engelliler için işaret diliyle ve sesli olarak oynandı. Oyun öncesinde İstiklal Marşı’nı da işaret diliyle okuyan oyuncuların performansı beğeniyle izlendi.

TEF BAŞKANI GÜLTEKİN’DEN KÜRÜM’E ÖZEL TEŞEKKÜR
Etkinliği izleyen Karabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm, Karabağlar Kent Konseyi Başkanı Uğur Yelekli ve Meclis Üyesi Salih Erkek’e teşekkür eden Tüm Engelliler Federasyonu Başkanı Ahmet Gültekin, “Karabağlar Belediyesi ve Karabağlar Kent Konseyi’ne oyunumuza ve federasyonumuza verdikleri desteklerden dolayı çok teşekkür ediyorum. Bu oyunu sahneye koymamızda büyük çabaları var. Oyunu izlemeye gelerek de bizi çok onurlandırdılar.” dedi. Gültekin, Başkan Kürüm ve Yelekli’ye katkılarından dolayı teşekkür plaketi verdi.

UZUNDERE’YE DÜNYANIN EN BÜYÜK ENGELLİ PARKI
Oyunu büyük bir beğeniyle izleyen Karabağlar Belediye Başkanı Sıtkı Kürüm oyuncuları performanslarından dolayı kutlayarak, “Engelli dostlarımız istediklerinde ve destek gördüklerinde böyle çok başarılı çalışmalara imza atıyor. Oyuna emek veren herkesi kutluyorum” dedi.
Karabağlar Belediyesi olarak engellilere her alanda destek sağlamaya çalıştıklarına dikkati çeken Kürüm, “İlçemizde gerçekleştirdiğimiz her yatırımımızda, sosyal etkinliklerimizde engelli insanlarımızı ihtiyaçlarına cevap buluyoruz. Hayırseverlerin de desteğiyle engellilerin ihtiyaç duyduğu tekerlekli sandalye, havalı yatak, beyaz baston gibi ihtiyaçlarını karşılıyoruz. Bugüne kadar engelli kişilerin vücut ölçülerine uygun olarak hazırlatılan özel sandalyelerden 1000’in üzerinde dağıttık. Ayrıca dünyanın en büyük engelli parkını da Karabağlar’a kazandırıyoruz. Uzundere’de oluşturduğumuz 250 bin metrekare alanda kurulan Rekreasyon Alanı, sonbaharda tamamlanacak. Engelli vatandaşımız parkın bir ucundan başlayarak diğer bir ucuna kadar hiçbir engele takılmadan gidebilecek” diye konuştu.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası