Ege Postası
Geri

Uluslararası heyecan yaşanacak

Kadınlar Futbol 1.Ligi’nde şampiyon olarak UEFA Şampiyonlar Ligi’nde Türkiye’yi temsil etme hakkı kazanan Konak Belediyespor’un ön eleme grubundaki rakipleri belli oldu.
Uluslararası heyecan yaşanacak
Haberler / Yerel Yönetimler
28 Haziran 2013 Cuma 09:18
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Konak Belediyesi adına Belediye Başkanı Dr.Hakan Tartan Nyon’daki törene katılarak İzmir ekibini temsil etti. Konak Belediyespor’un tur atlayarak uluslararası heyecan yaşanacağını belirten Başkan Tartan, Türk kadınının adını tüm dünyaya başarılarıyla duyuracaklarını söyledi.

Başkan Tartan,” Konak Belediyespor; Fenerbahçe, Galatasaray ve Beşiktaş gibi ülkemizi Avrupa’da temsil edecek. Belediye kadın futbol takımımız Türkiye’nin ve İzmir’in çağdaş yüzünü bu şampiyonlar ligi süresince en iyi şekilde dünyaya gösterecektir” dedi. Başkan Tartan kura çekimi sırasında Expo 2020 için kulis yapmayı da ihmal etmedi. Tartan, UEFA Genel Sekreteri Gianni Infantino ile sohbet ederek Türkiye’de kadın futbolunun gelişimi hakkında bilgi verdi. Başkan Tartan, dünyanın 52 ülkesinden çok sayıda katılımcı ve temsilciye 260 sayfalık dört dilde yayınlanan İzmir’in Gizli Kültür Cevherleri isimli kitabı ve tanıtım materyelleri dağıttı; İzmir’in Expo 2020 adayı da olduğunu da anlatarak ülkelerden kasım ayında yapılacak oylama için destek istedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası