Ege Postası
Geri

Türkiye ekonomik olarak çok sıkıntıda

İYİ Parti Genel Başkanı Meral Akşener, KRT'de gazetecilerin sorularını yanıtlıyor. Kaynak Yeniçağ: Akşener KRT'de açıklamalarda bulunuyor (Canlı)
Türkiye ekonomik olarak çok sıkıntıda
Haberler / Politika
28 Mayıs 2018 Pazartesi 21:55
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Akşener'in açıklamalarından öne çıkanlar şöyle:

Biz 7 aylık bir partiyiz. 81 ilde teşkilatlarımız var. 81 ilde milletvekili listelerimiz oldu. Ve 7 aydır 72 il gezmişim. Daha ilginci referandumda da 37 il bireysel olarak gezmiştim. Ben Türkiye'yi 2 defa zaten dolaştım. En hazırlıksız zannedilen parti en hazırlıklı parti çıktı.

Market korun. 7 ay sonra o market kar elde edebilir hale gelebilir m? Bir işletme kurun. O işletmenin 10'dan fazla çalışanı olsun. O işletme 7 ay sonra kar elde eder konuma gelebilir m? İYİ Parti bunları başardı. 

Sayın Kılıçdaroğlu'ndan ricada bulundum, seçime sokulmamamız üzerine 15 milletvekilimizi bizim partimize gönderdi. Milletimize söz vermiştim, grup ile değil 100 bin imza ile aday oldum. 

Devletin itibarı siyasetçilerin itibarıyla eşdeğerdi. Bir devletin parasının itibarı o devleti yönetenlerin itibarıyla eşdeğerdir. Mühür Meral Akşener ve İYİ Parti'nin eline geçtikten sonra o ateş düşer. İkincisi, üretim amaçlı bir politika dengelerseniz siz o ateş yine düşer.

Yatırımcı açısından ilk iş olarak OHAL kaldırılmalı. OHAL bulunan bir ülkede, KHK'lar ile yürütülen bir ülkede yatırımcılar yatırım yapar mı bu ülked? Yapmaz.

 

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası