Ege Postası
Geri

Türkiye'nin en doğal festivali İzmir'de

İzmir Organik Yaşam Festivali, 28-30 Nisan tarihleri arasında İzmir'in Bayraklı ilçesindeki İzmir Arena'da gerçekleştirecek.
Türkiye'nin en doğal festivali İzmir'de
Haberler / İzmir
21 Nisan 2017 Cuma 11:54
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Türkiye'de organik yaşam konseptiyle düzenlenecek ilk etkinlik olan festivalde, doğal yaşamla ilgili bilgiler yapılacak workshop ve atölyelerle ziyaretçilere anlatılacak. “Bir Bahar Festivali" sloganıyla hazırlanan festivalde doğa fotoğrafçılığı, yoga kursu gibi etkinlik ve söyleşiler düzenlenecek. Festivalde yalnızca yetişkinler değil küçük ziyaretçiler de keyifli vakit geçirebilecek. Festival boyunca çocuklar AltınOrdu Futbol Kulübü eğitmenleriyle birlikle spor yapıp kendileri için hazırlanan alanda atölye ve etkinliklere katılabilecek. Festivali düzenleyen Anfora Organizasyon'un kurumsal iletişim direktörü Elçin Elgin Türkiye'de ilk defa doğal yaşam temasıyla bir festivalin gerçekleşeceğini belirterek, tüm doğal yaşam meraklılarını bu festivale beklediklerini söyledi. Etkinlikler biletli ziyaretçilere açık olacak. Biletler Biletix'ten alınabilecek. Festival 3 gün boyunca 10.00- 22.00 saatleri arasında ziyarete açık olacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası