Ege Postası
Geri

U-17 fulbolcularından hocalarına doğum günü sürprizi

U-17 Liginde mücadele edecek olan Orhaneli Spor’un futbolcuları, teknik Hocaları Halil İbrahim Yurtseven’e doğum günü kutlaması yaraparak süpriz yaptı.Orhaneli Spor ilçe stadyumunda antrenman için bir araya gelen futbolcular, 23 yaşına giren...
U-17 fulbolcularından hocalarına doğum günü sürprizi
Haberler / Spor
30 Temmuz 2013 Salı 21:28
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
U-17 Liginde mücadele edecek olan Orhaneli Spor’un futbolcuları, teknik Hocaları Halil İbrahim Yurtseven’e doğum günü kutlaması yaraparak süpriz yaptı.

Orhaneli Spor ilçe stadyumunda antrenman için bir araya gelen futbolcular, 23 yaşına giren takımı çalıştıran hocalarına büyük sürpriz yaparak ilçe stadyumunu bayram yerine çevirdiler. Alkışlar ve tezahüratlar altında tesislere gelen genç Yurtseven, kendisine verilen çiçekler karşısında duygulanırken, futbolcular kendi harçlıklarından aldıkları baklavayı hocalarına ikram ettiler.

Takımı Çalıştıran hocaları Halil İbrahim Yurtseven, “Orhaneli Spor’un geleceği bu genç futbolcularımızla bu üçüncü sezonumuz. Yeni sezon hedeflerimizi daha da büyüttük ve bu hedef doğrultusunda yoğun çalışma temposunda, bugün benim doğum günümü hatırlamaları ve sürpriz kutlama yapmaları beni çok mutlu etti. Böyle birlik beraberlik içeren her faaliyet bizi hedefimize daha da yaklaştırıyor ve büyük başarıların temelini oluşturulmasında önemli rol oynamaktadır." dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası