Ege Postası
Geri

UEDAŞ’tan “Şehrin Işıkları” konulu fotoğraf yarışması

Güney Marmara Bölgesi’nde 2,5 milyona yakın müşterisiyle elektrik dağıtım işini yürüten Uludağ Elektrik Dağıtım AŞ (UEDAŞ), sosyal sorumluluk projeleri çerçevesinde fotoğraf yarışması düzenliyor. “Şehrin Işıkları” fotoğraf...
UEDAŞ’tan “Şehrin Işıkları” konulu fotoğraf yarışması
Haberler / Güncel
13 Mayıs 2013 Pazartesi 14:47
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Güney Marmara Bölgesi’nde 2,5 milyona yakın müşterisiyle elektrik dağıtım işini yürüten Uludağ Elektrik Dağıtım AŞ (UEDAŞ), sosyal sorumluluk projeleri çerçevesinde fotoğraf yarışması düzenliyor. “Şehrin Işıkları” fotoğraf yarışmasıyla, şehrin ışıklarını en iyi yansıtan fotoğrafları ve kullanıcıları sürpriz hediyeler verilecek.
Yarışma başvurularının internet üzerinden yapılabildiğini belirten UEDAŞ Kurumsal İletişim Müdürü Yusuf Ziya Yüce, sosyal sorumluluk projelerinin artarak devam edeceğini söyledi.
UEDAŞ olarak yeni dönemle birlikte sosyal projelere daha fazla önem vereceklerini ifade eden Yüce, şunları dile getirdi: “Amacımız toplumsal katkımızı üst seviyelere taşımak. Bu fotoğraf yarışması ile ülkemizin her yerinden başvuruları alacağız. Yapılacak profesyonel jüri değerlendirmesi sonrasında birbirinden güzel hediyeler katılımcıların olacak.”
Son katılımın 15 Haziran olduğunu belirten Yüce, şu bilgileri verdi: “İster dijital fotoğraf makinesiyle ister cep telefonuyla çekilmiş görüntüler olsun, en güzel kareleri www.uedas.com.tr/sehrinisiklari adresine yükleyen herkes, onlarca hediyenin sahibi olma fırsatı yakalayacak. Antalya’da tatil imkanı, profesyonel fotoğraf makinesi, telefon, fotoğraf eğitimi gibi çok çeşitli hediyelerin yanı sıra, dereceye giren fotoğraflar sergilenme imkanına da sahip olacak. Birincilik ödülü olarak, Limak Limra Hotel Antalya 3 gün 2 gece her şey dahil tatil. İkincilik ödülü Canon EOS 1100 D fotoğraf makinesi, üçüncülük ödülü ise HTC Wildfire S Black akıllı telefon, mansiyon ödülleri ise 3 kişiye Photoworld Bursa Fotoğraf Eğitim Merkezi fotoğraf eğitimleri verilecek.”

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası