Ege Postası
Geri

UEFA'dan Sarvan ve Ersoy'a görev

UEFA, önümüzdeki hafta içinde oynanacak olan UEFA Şampiyonlar Ligi ile Avrupa Ligi maçlarında görev yapacak isimleri açıklarken Oğuz Sarvan ve Erol Ersoy'a da görev verdi.UEFA'dan yapılan görevlendirmeler Futbol Federasyonu internet sitesinden...
UEFA'dan Sarvan ve Ersoy'a görev
Haberler / Spor
19 Ekim 2013 Cumartesi 14:14
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
UEFA, önümüzdeki hafta içinde oynanacak olan UEFA Şampiyonlar Ligi ile Avrupa Ligi maçlarında görev yapacak isimleri açıklarken Oğuz Sarvan ve Erol Ersoy'a da görev verdi.

UEFA'dan yapılan görevlendirmeler Futbol Federasyonu internet sitesinden duyurulurken, "UEFA gözlemcilerinden Oğuz Sarvan, UEFA Şampiyonlar Ligi F Grubu'nda İngiltere'nin Arsenal ile Almanya'nın Borussia Dortmund takımları arasında oynanacak maçta görevlendirildi." denildi.

Türk asıllı Alman pasaportu taşıyan Mesut Özil'in de forma giyeceği Londra'daki Arsenal Stadı'nda 22 Ekim'de oynanacak karşılaşma saat 21.45'te başlayacak.

EROL ERSOY'A UEFA'DAN GÖREV

Bu arada UEFA gözlemcilerinden Erol Ersoy, UEFA Avrupa Ligi D Grubu'nda İngiltere'nin Wigan Athletic ile Rusya'nın Rubin Kazan takımları arasında oynanacak maçta görevlendirildi.

Wigan Athletic Stadı'nda 24 Ekim tarihinde oynanacak karşılaşma sat 22.05'te başlayacak.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası