Ege Postası
Geri

Üç gün önce ölen şahsın cenazesine vatandaşlar sahip çıktı

Balıkesir'in Edremit ilçesinde, üç gün önce ölen bir kişinin cenazesini alacak kimse bulunamayınca iş hayırsever vatandaşlara düştü. Sebahattin Ali Sokak'taki bir fırında yatıp kalkan ve fırıncı ustası olduğu öğrenilen Kenan A....
Üç gün önce ölen şahsın cenazesine vatandaşlar sahip çıktı
Haberler / Genel
30 Haziran 2013 Pazar 03:04
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Balıkesir'in Edremit ilçesinde, üç gün önce ölen bir kişinin cenazesini alacak kimse bulunamayınca iş hayırsever vatandaşlara düştü.

Sebahattin Ali Sokak'taki bir fırında yatıp kalkan ve fırıncı ustası olduğu öğrenilen Kenan A. (50), henüz bilinmeyen bir sebeple hayatını kaybetti. Kimsesiz olan Kenan A.'nın ölümü, ancak etrafı ağır kokular sarmaya başladıktan sonra çevredekiler tarafından üç gün sonra fark edildi.

Olay yerine gelen cumhuriyet savcısı gerekli incelemeyi yaptıktan sonra bölgeden ayrıldı. Cenazeyi almaya gelen belediye ekiplerinden bazıları, ağır koku sebebiyle cesedin yanına yaklaşamadı ve sokaktan uzaklaştı. Vatandaşlar, "belediye ne işe yarıyo? Kim alacak bu cenazeyi buradan. Üç gün önce ölmüş. Kokmaya başlamış. Akşam saatlerinden beri kimse cesaret edip cenazeyi yerinden alamıyor” şeklinde tepki gösterdi. Daha fazla dayanamayan çevredeki gençler, burunlarına bez parçası bağlamalarının ardından cenazeyi bulunduğu yerden güçlükle alarak cenaze arabasına koydu.

Kenan K., ölüm nedeni araştırılmak üzere Bursa Adli Tıp Kurumu'na gönderildi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası