Ege Postası
Geri

Üç ilçede dev uyuşturucu operasyonu

İzmir'in Güzelbahçe, Konak ve Buca ilçelerinde gerçekleştirilen uyuşturucu operasyonunda, toplam 67 kilogram esrar ile çok miktarda uyuşturucu hap ele geçirildi.
Üç ilçede dev uyuşturucu operasyonu
Haberler / 3. Sayfa
9 Eylül 2016 Cuma 16:35
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

İzmir'in Güzelbahçe ve Konak ilçelerinde uyuşturucu satıcılarına yönelik yapılan operasyonlarda 17 kilo esrar, 100 kök hintkeneviri, 300 uyuşturucu hap, 3 av tüfeği ile 40 fişek ele geçirildi. Gözaltına alınan 4 kişiden 2'si tutuklandı.

Uyuşturucu madde ticareti yapanlara yönelik çalışma yürüten Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü ekipleri, Güzelbahçe ve Konak ilçelerinde yapılan 2 ayrı operasyonla H.İ.Y. (40), E.B. (46), A.Y. (54) ve Y.D.'yi (25) yakaladı. Şüphelilerin ev ve araçlarında yapılan aramada toplam 17 kilo esrar, 100 kök hintkeneviri, 300 uyuşturucu hap, 3 ruhsatsız av tüfeği ile 40 fişek ele geçirildi. Emniyetteki işlemlerinin ardından adliyeye sevkedilen şüphelilerden H.İ.Y. ve A.Y. adli kontrol şartı ile serbest bırakılırken, E.B. ve Y.D. ise tutuklandı.

BUCA'DA 50 KİLO ESRAR

Buca İlçesi'nde yapılan uyuşturucu madde operasyonunda da 50 kilo esrarla yakalanan R.A. ve C.A. tutuklandı. Uyuşturucu ile Mücadele Şube Müdürlüğü' ekipleri, 33 yaşındaki R.A. ve 37 yaşındaki C.A.'nın bir otomobille Doğu ve Güneydoğu illerinden temin ettikleri uyuşturucu maddeyi İzmir'e getirip, Buca ilçesinde satacağını öğrenince çalışma başlattı. Buca'daki bazı adres ve güzergahlarda önlem alındı. Araç Erdem Caddesi'nde ilerlerken polis tarafıdan durdurularak içindeki R.A. ve C.A. yakalandı. Otomobilde yapılan aramada 50 kilo esrar maddesi ele geçirildi. Gözaltına alınıp adliyeye sevkedilen R.A. ve C.A. tutuklandı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası