Ege Postası
Geri

Üç kadın üç dram

İzmir’de yaşayan üç kadının başlarına gelenler yürek sızlattı
Üç kadın üç dram
Haberler / İzmir
6 Eylül 2012 Perşembe 10:49
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş

Bakanım, kurtar beni bu hayattan

12 yaşında tecavüze uğrayan, hamile kalan, birlikte yaşadığı erkek tarafından fuhuşa sürüklenen genç kadın, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin’den yardım istedi

İzmir polisi, fuhuş yaparken defalarca yakaladığı D.T’yi dinledi. Onun roman gibi hayatı herkesi duygulandırdı. 12 yaşında komşusunun tecavüzüne uğrayıp hamile kalmış D.T... Doğurduğu çocuğun öldüğünü söylemişler ama bir yıl önce çocuğun evlatlık verildiğini öğrenince çılgına dönmüş. İsmini bile bilmediği çocuğunu bulabilmek için çırpınan genç kadın, birlikte olduğu erkek tarafından fuhuşa sürüklenmiş, üstelik yüzünde bıçakla yaralar açmış. İki defa tabancayla vurulmuş, 16 kurşun 16 delik açmış vücudunda...
Bakan’a mektup gönderdi
Mucize eseri hayatta kalmayı başaran 35 yaşındaki D.T, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin’den yardım istedi. “Beni bu hayattan kurtarın bakanım” diye haykıran genç kadın, henüz adını bile bilmediği çocuğunun da bulunmasını istiyor.

Kendimi ihbar ettim
Fuhuş batağından çıkmak istediğini, yavrusuna kavuşmanın hayaliyle yaşadığını bir mektupla Bakan Şahin’e ileten D.T, “Umarım mektubum Bakanımızın eline geçtiğinde bana inşallah yardım eder. Son 23 yılda çekmediğim acı kalmadı. 35 yaşında olmama rağmen dört çocuğum var. Hiçbirisi yanımda değil. En büyük oğlumun yaşadığını bile bir yıl öncesine kadar bilmiyordum. Fuhuş yapmayı ben istemedim, kendimi ihbar ettim ama yine kurturalamadım. Şu anda cezaevinde bulunan B.G, beni hala rahatsız ediyor, ailesiyle tehdit ediyor. Bakanımızın beni bu hayattan kurtaracağına inanıyorum” diye ağladı.

Yaralarını gösterdi
Hayatı hep acılarla geçen D.T’nin umudu, Aile ve Sosyal Politikalar Bakanı Fatma Şahin... Yaralarını gösteren, aynı acıları tekrar yaşamak istemediğini anlatan D.T, en büyük oğlunu da diğer çocuklarını da yanına alıp mutlu bir hayat sürmek istiyor.

Tartan, Gülistan’a yardım elini uzattı

Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan’a mektup yazarak ev eşyası talep eden 23 yaşındaki Gülistan Tanış’ın bu isteği, Konak Belediye Başkanı Hakan Tartan tarafından yerine getirildi. Ailesinin rızası olmadan, internetten tanıştığı işsiz 33 yaşındaki M. ile 10 ay önce evlenerekMardin’den İzmir’e gelen Gülistan Tanış, şimdi doğacak bebeğini bekliyor. Tanış’ın evi donatıldı, bebeğinin zıbınına kadar tüm ihtiyaçları sağlandı.

 

Eşinin vücuduna kızgın yağ döktü

Buca’da 22 yaşındaki Dilek Kanyılmaz, şiddet uygulaması yüzünden boşandığını belirttiği eski eşi V.O. ile çocuklarını düşüneyerek yeniden evlendi. Fakat Dilek Hanım, bin pişman oldu. 24 yaşındaki öfkeli koca, tek başına gezintiye çıktığını düşünerek kıskançlık krizine girince, genç kadının vücuduna kızgın yağ döküp kaçtı. Dilek Kanyılmaz hastanede tedavi altına alınırken, V.O. kayıplara karıştı.

Kaçarak evlenmişti
İşsiz olan V.O. ile Dilek Kanyılmaz, 3.5 yıl önce kaçarak evlenmişlerdi. 2.5 yıl önce Pelin adında bir kız çocukları dünyaya gelen çift, boşandılar. V.O. şiddet uygulamayacağına dair söz verince çift, yeniden bir araya geldi fakat bu kez şiddetin en alasını gördü. Tencerede yağı kızdıran ve yatak odasındaki Dilek Kanyılmaz’ı yanına çağıran V.O, ayrı oldukları zamanda eşinin tek başına gezintiye çıktığını düşünerek tavadaki kızgın yağı eşinin üstüne döktü. Acılar içinde kıvranan genç kadın, ikinci derece yanık tedavisi görüyor.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası