Ege Postası
Geri

Üç şutu direkten dönen Fenerbahçe, PSV Eindhoven'a 2-0 yenildi

Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıkları kapsamında 3. hazırlık maçında Hollanda’nın PSV Eindhoven takımı ile karşılaştı. Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oynanan maçta sarı - lacivertliler sahadan 2 - 0 mağlup ayrıldı. Hollanda ekibinin...
Üç şutu direkten dönen Fenerbahçe, PSV Eindhoven'a 2-0 yenildi
Haberler / Spor
25 Temmuz 2013 Perşembe 01:30
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Fenerbahçe, yeni sezon hazırlıkları kapsamında 3. hazırlık maçında Hollanda’nın PSV Eindhoven takımı ile karşılaştı. Şükrü Saracoğlu Stadı’nda oynanan maçta sarı - lacivertliler sahadan 2 - 0 mağlup ayrıldı. Hollanda ekibinin gollerini 15. dakikada Matavz ile 71. dakikada Locadia kaydederken, Fenerbahçe'nin 3 şutu da top direkten döndü.

Fenerbahçe karşılaşmaya; Volkan, Bekir, Yobo, Alves, Kadlec, Meireles, Cristian, Emre, Caner, Kuyt ve Webo ilk 11’i ile başladı. İlk yarı 15. dakikada Tim Matavz’ın attığı golle, PSV Eindhoven’ın 1-0’lık üstünlüğü ile tamamlandı.

Fenerbahçe ikinci devreye 5 oyuncu değişikliği yaparak girdi. Volkan, Bekir, Cristian, Emre ve Caner oyundan çıkarken; Mehmet Topal, Stoch, Mert, Alper ve Mehmet Topuz oyuna dahil oldu.

İkinci yarıya rakip sahada baskı kurarak hızlı giren Fenerbahçe Hollanda ekibinin kalesinde net fırsatlar yakaladı. Konuk ekip oyunu kendi sahasında kabul ederken, Meireles’in ceza sahası dışından çektiği sert şut direkten geri geldi.

PSV Eindhoven kalesinde önemli pozisyonlar üreten Fenerbahçe’de Meireles 68. dakikada kaleci ile karşı karşıya kaldı. Portekizli futbolcunun vuruşunda top bir kez daha direkten döndü.

Hollanda temsilcisinde 71. dakikada sahne alan Locadia, topu ağlarla buluşturdu ve skoru 2-0 yaptı. Sow’un vuruşunda top rakibe çarparak yükseldi ve üst direkten dışarı çıktı. Kalan sürede başka gol olmazken, Fenerbahçe maçtan 2-0 mağlup ayrıldı. Öte yandan her iki takım oyuncuları da açıklama yapmadan stattan ayrıldı.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası