Ege Postası
Geri

Uçurtmalar “Barış” için havalandı

Buca Belediyesi ve Kent Konseyi ilçedeki çocuklarla “Dünya Barış Günü”nü kutladı. Çocuklar Gölet alanında uçurtma şenliğinde eğlendi.
Uçurtmalar “Barış” için havalandı
Haberler / İzmir
2 Eylül 2013 Pazartesi 10:19
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
İZMİR- Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, Buca Kent Konseyi Başkanı Rezzan Gedik, mahalle muhtarları ve çok sayıda çocuğun katıldığı Barış Şenliği’nde çocuklara uçurtma dağıtıldı. Engellilerin de ilgi gösterdiği Dünya Barış Günü etkinliğinde veliler de çocukları kadar eğlendi. Çocuklar Gölet alanında “Midilli” atına da bindi.

Buca Belediye Başkanı Ercan Tatı, Dünya Barış Günü nedeniyle düzenlenen etkinliğe katılan Bucalılar’a teşekkür etti, “Bizim bir ilkemiz vardı. Mustafa Kemal’imizin seçtiği bir yol. “Yurtta Barış Dünya’da Barış”tı o. Bu uçurtmalar gibi özgürce uçan uçurtmaları izliyoruz. Tüm dünya genelinde ki insanların, uçurtmalarda ki özgürlük gibi tüm dünyada barış ve huzur içersinde yaşamalarını diliyorum” dedi.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası