Ege Postası
Geri

Ufuk Eğitim Kurumları ile Zaman Gazetesi, basın mensuplarını iftarda buluşturdu

Özel Ufuk Eğitim Kurumları ve Zaman Gazetesi Alanya Temsilciliği, ilçede görev yapan medya mensuplarını iftar yemeğinde bir araya getirdi. Kuruma bağlı Özel Hayat Ufuk İlköğretim Okulu'nda düzenlenen programa yaklaşık 40 kişiden oluşan...
Ufuk Eğitim Kurumları ile Zaman Gazetesi, basın mensuplarını iftarda buluşturdu
Haberler / Genel
26 Temmuz 2013 Cuma 01:47
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Özel Ufuk Eğitim Kurumları ve Zaman Gazetesi Alanya Temsilciliği, ilçede görev yapan medya mensuplarını iftar yemeğinde bir araya getirdi.

Kuruma bağlı Özel Hayat Ufuk İlköğretim Okulu'nda düzenlenen programa yaklaşık 40 kişiden oluşan ulusal, yerel, dergi ve internet medyasında görevli basın temsilcileri katıldı. Program sonrası bir açıklama yapan Ufuk Eğitim Kurumları Genel Müdürü Abdulkadir Gürsoy, ilçede görev yapan basın temsilcilerini kurumlarında düzenledikleri iftar programında ağırlamaktan büyük mutluluk duyduğunu söyledi. Gürsoy, “Alanya'ya yeni geldiğim için herkesi tanımıyorum. Ancak bundan sonra hep birlikte olacağız. Basınının güzide temsilcileriyle böylesine manevi ortamda tanışmak ve buluşmak bize çok büyük bir mutluluk verdi. Hep birlikte iftarda mutlu bir tablo oluşturduk. Programımıza katılan tüm basın emekçilerine teşekkür ediyoruz” dedi.

Alanya Gazeteciler Cemiyeti Başkanı ve Türkiye Gazeteciler Federasyonu Genel Başkan Yardımcısı Mehmet Ali Dim de gazeteciler adına programı tertipleyen kurum yöneticilerine teşekkür etti. Dim, eğitim alanında ilçede yapılan güzel hizmetlerin, başarılı sonuçların kamuoyuna duyurulması adına her zaman destekçi olduklarını belirtti. İlçe eğitiminde her zaman başarılı işlere imza atan Ufuk Eğitim Kurumları'na basın mensuplarını böyle manevi bir ortamda buluşturdukları için teşekkür ettiğini dile getiren Dim, programa katılan basın mensuplarına teşekkür etti.

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası