Ege Postası
Geri

Ufuk Okuma Salonlarında 3 bin 500 kişiye iftar verildi

Mersin Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (Mersin-Der) bünyesinde faaliyet gösteren Ufuk Okuma Salonlarının şubelerinde, 3 bin 500 kişiye iftar verildi. Okuma Salonları Genel Koordinatörü Emrah Değirmenci, ekonomik durumu zayıf...
Ufuk Okuma Salonlarında 3 bin 500 kişiye iftar verildi
Haberler / Genel
2 Ağustos 2013 Cuma 10:33
PAYLAŞ 
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Facebook'ta Paylaş
Mersin Eğitim Kültür Yardımlaşma ve Dayanışma Derneği (Mersin-Der) bünyesinde faaliyet gösteren Ufuk Okuma Salonlarının şubelerinde, 3 bin 500 kişiye iftar verildi.

Okuma Salonları Genel Koordinatörü Emrah Değirmenci, ekonomik durumu zayıf olan 2 bin 700 öğrenciye ücretsiz kurs imkanı sunduklarını söyledi. 3 şubelerinde SODES kapsamında ‘Aydınlık Yarınlar için Kalem Tutan Eller Projesi’ uyguladıklarını anlatan Değirmenci, "Şubelerimizde akılı tahta teknolojisini kullanıyoruz. Sosyal aktivite programları ve özel günlerde de programlar yaparak öğrencilerimizin sosyalleşmelerine katkıda bulunuyoruz." diye konuştu.

Değirmenci şöyle devam etti: "Ramazan ayında farklı günlerde iftar programları düzenledik. Kardeşlik duygularının pekişmesi, Allah’ın rahmetinin sağanak sağanak yağdığı bu günlerin kıymetinin daha iyi anlaşılması adına gruplar halinde yapılan iftarlara yaklaşık 3 bin 500 kişi katıldı.”

İftara katılan velilerden Metin Özata, "Genci, yaşlısı, doğulusu, batılısı aynı sofrada buluştuk. Ben böyle güzel bir manzarayı görünce çok mutlu oldum. Vesile olanlardan Allah razı olsun.” dedi.

Vedat Elçi isimli öğrenci ise duygularını şöyle dile getirdi: "Okuma salonları sayesinde çok şey kazandım. SBS'de 458 puan aldım. Fen Lisesini kazanmayı bekliyorum. Öğretmenlerimiz bizlerle çok ilgilendiler. Birçok sosyal aktivite programları yaptılar. Şimdi de iftara velilerimizle bizleri davet ettiler. Onları çok seviyorum."

YORUM EKLE

Yorumunuz gönderildi
Yorumunuz editör incelemesinden sonra yayınlanacaktır

YORUMLAR


   Bu haber henüz yorumlanmamış...

DİĞER HABERLER

Sayfa başına gitSayfa başına git
Facebook Twitter Instagram Youtube
POLİTİKA YEREL POLİTİKA GÜNCEL İZMİR EGE 3. SAYFA YAZARLAR FOTO GALERİ VİDEO GALERİ SPOR YEREL YÖNETİMLER EKONOMİ DÜNYA KÜLTÜR - SANAT GENEL MAGAZİN SEÇİM
Masaüstü Görünümü
İletişim
Künye
Copyright © 2024 Ege Postası